Πολιτισμός

Metallica κορωνοϊός: Δώρισαν 350.000 δολάρια για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Metallica κορωνοϊός: Δώρισαν 350.000 δολάρια για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Metallica κορωνοϊός: Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε ξανά το γνωστό συγκρότημα μετά τη δωρεά 35.000 δολαρίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Metallica κορωνοϊός: Σε δωρεά ύψους 350 χιλιάδων δολαρίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 προχώρησαν οι Metallica μέσω του ιδρύματός τους All Within My Hands. Το ποσό θα διατεθεί σε οργανισμούς και ιδρύματα που έχουν ριχτεί στη μάχη της πανδημίας. «Με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι πιο αδύναμοι στις κοινότητές μας χρειάζονται τη βοήθειά μας περισσότερο από ποτέ.

Το ίδρυμά μας, All Within My Hands, δωρίζει 350.000 δολάρια σε οργανισμούς που παρέχουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν από την πανδημία του Covid-19» έγραψε το συγκρότημα στους λογαριασμούς που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Metallica: Μια από τις μεγαλύτερε Metal μπαντες

Οι Metallica είναι αμερικανικό heavy metal μουσικό συγκρότημα που σχηματίστηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Ιδρύθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1981 από τους Λαρς Ούλριχ (ντράμερ) και Τζέιμς Χέτφιλντ (φωνητικά, κιθάρα). Ο γρήγορος ρυθμός και η επιθετική μουσική της μπάντας την κατέστησε ως μία από τις ιδρυτικές μπάντες της thrash metal μουσικής ονόματι “Big Four”, δίπλα στους Megadeth, Anthrax και Slayer. Σήμερα, οι Metallica αποτελούνται από τους Ούλριχ και Χέτφιλντ, τον Κερκ Χάμμετ (κιθάρα) και τον Ρόμπερτ Τρουχίγιο (μπάσο). Ο κιθαρίστας Ντέιβ Μαστέιν (ο οποίος σχημάτισε τους Megadeth) και οι μπασίστες Ρον ΜακΓκόβνεϊ, Κλιφ Μπέρτον και Τζέισον Νιούστεντ είναι πρώην μέλη τους.

Με πωλήσεις 57 εκατομμυρίων άλμπουμ στις ΗΠΑ (RIAA Total Sales) και 40 εκατομμύρια άλμπουμ εκτός αυτών, έχουν πουλήσει περισσότερα από 92 εκατομμύρια άλμπουμ, παγκοσμίως. Το συγκρότημα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα heavy metal συγκροτήματα στην ιστορία, ενώ γενικά κατατάσσεται έβδομο, με βάση τις πωλήσεις, στην ως τώρα αμερικανική μουσική ιστορία. Ο μέγιστος αριθμός της πώλησης εισιτηρίων έφτασε τα 120.000 εισιτήρια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments