Ελλάδα

Χαρδαλιάς Μύκονος Σαντορίνη κορωνοϊός: Νέα περιοριστικά μέτρα στα νησιά

Χαρδαλιάς Μύκονος Σαντορίνη κορωνοϊός: Νέα περιοριστικά μέτρα στα νησιά
Χαρδαλιάς Μύκονος Σαντορίνη κορωνοϊός: Νέα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού σε Μύκονο και Σαντορίνη τίθενται σε ισχύ με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά.

Χαρδαλιάς Μύκονος Σαντορίνη κορωνοϊός: Με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τους Δημάρχους Μυκόνου και Σαντορίνης αποφασίστηκε η λήψη πρόσθετων περιοριστικών μέτρων σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού και να προστατευθεί η δημόσια υγεία.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση αποφάσισε τα εξής:

1. H λήψη επιπλέον περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Μυκόνου, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19. Ειδικότερα: Την απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών καθημερινά από ώρα 20:00 ως ώρα 08:00 της επομένης. Την αναστολή δυνατότητας των κατ΄ εξαίρεση μεμονωμένων μετακινήσεων των περιπτώσεων Β4, Β5 και Β6 του εντύπου Τύπου Β “ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ” (https://forma.gov.gr/) και συγκεκριμένα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments