Αθλητισμός

Πεπ Γκουαρντιόλα κορωνοϊός: Βαρύ πένθος για τον Καταλανό προπονητή – «Έφυγε» δικός του άνθρωπος από τον ιό

Πεπ Γκουαρντιόλα κορωνοϊός: Βαρύ πένθος για τον Καταλανό προπονητή – «Έφυγε» δικός του άνθρωπος από τον ιό
Πεπ Γκουαρντιόλα κορωνοϊός: «Θύμα» της πανδημίας έπεσε ο γνωστός προπονητής, καθώς πριν λίγο η Μάντσεστερ Σίτι έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Πεπ Γκουαρντιόλα κορωνοϊός: Δεν έχει τέλος ο θρήνος από το πέρασμα της πανδημίας στην Ισπανία. Οι Ίβηρες καθημερινά μετρούν τις πληγές τους με εκατοντάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους. Ανάμεσά τους ανακοινώθηκε πριν από λίγο πως βρίσκεται και η μητέρα του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουανρτιόλα.

Η Ντολόρες Σάλα Κάρι, όπως ήταν το όνομά τη, απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών, στη Μανρέσα της Καταλονίας, καθώς έχασε τη “μάχη” με τον κορωνοϊό, από τον οποίο είχε προσβληθεί. Ο Καταλανός προπονητής έπεσα θύμα της πανδημίας χάνοντας ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Η μητέρα του, το στήριγμα του σε κάθε απόφαση της καριέρας του.

Την είδηση έκανε γνωστή η Μάντσεστερ Σίτι με ανάρτηση της στο επίσημο Twitter του συλλόγου

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση από πλευράς του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι. Δεδομένα ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα βρεθεί στη γενέτειρά του, ωστόσο όπως είναι σαφές η κηδεία της αγαπημένης του μητέρας θα γίνει με την παρουσία ελάχιστων καθώς τα μέτρα ασφαλείας και στη Ισπανία παραμένουν δρακόντια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments