Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Το μήνυμα του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας μέσα από το νοσοκομείο

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Το μήνυμα του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας μέσα από το νοσοκομείο
Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Ο Βρετανός πρωθυπουργός ανάρτησε μήνυμα στο Twitter αναφέροντας την πρόοδο τη υγείας του δίνοντας παράλληλα δύναμη στους πολίτες της χώρας στη μάχη κατά της πανδημίας.

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Μετά την αιφνίδια εισαγωγή του την Κυριακή, ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον παραμένει για δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο. Ο ηγέτης της Μεγάλης Βρετανίας με ανάρτηση του στο προσωπικό του Twitter θέλησε να καθησυχάσει τους Άγγλου πολίτες αποκαλύπτοντας πως είναι καλά στην υγεία του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον στο Twitter

«Χθες το βράδυ, μετά τη συμβουλή του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις ρουτίνας καθώς ακόμα έχω συμπτώματα από τον κορονοϊό. Είμαι σε καλή διάθεση και σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς δουλεύουμε μαζί για να νικήσουμε τον ιό και να κρατήσουμε του πάντες ασφαλείς.

Θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλο το υπέροχο προσωπικό του NHS (σ.σ. βρετανικό ΕΣΥ), που προσέχει εμένα και άλλους αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είναι οι καλύτεροι της Βρετανίας. Μείνετε ασφαλείς όλοι και σας παρακαλώ να θυμάστε να μένετε σπίτι για να προστατεύσετε το NHS και να σώσετε ζωές».

Ο Τζόνσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς εξακολουθούσε να έχει υψηλό πυρετό και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις.Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ντάουνινγκ Στριτ «μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού δέκα ημέρες μετά τη διάγνωσή του».

Ο Τζόνσον ευχαρίστησε το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) για το έργο που προσφέρει, σύμφωνα με την ανακοίνωση.Σύμφωνα με την Daily Mail ο Βρετανός πρωθυπουργός «πιστεύεται ότι λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο» ενώ πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι «ρίσκαρε την υγεία του» εξακολουθώντας το διάστημα της ανάρρωσής του να εργάζεται με πυρετώδη ρυθμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments