Πολιτική

Άδεια ειδικού σκοπού παράταση: Παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου σύμφωνα με το Γιάννη Βρούτση

Άδεια ειδικού σκοπού παράταση: Παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου σύμφωνα με το Γιάννη Βρούτση
Άδεια ειδικού σκοπού παράταση: Ο Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε την παράταση της Άδειας Ειδικού Σκοπού για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Άδεια ειδικού σκοπού παράταση: Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και ανακοίνωσε την παράταση της Άδειας Ειδικού Σκοπού για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Όπως ανέφερε ο κ. Βρούτσης, η Άδεια Ειδικού Σκοπού για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, που έληγε στις 10 Απριλίου, παρατείνεται με τους ίδιους όρους έως τις 24 Απριλίου.

Η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας αναμένεται να εκδοθεί σήμερα το βράδυ και θα περιλαμβάνει τις ερμηνευτικές της διαδικασίας από εδώ και πέρα.

Πάντως, οι όροι παραμένουν οι ίδιοι όπως τόνισε ο υπουργός. Δηλαδή από τις ημέρες της Άδειας Ειδικού Σκοπού τα 2/3 καλύπτονται από τον εργοδότη, και το 1/3 από το κράτος. Ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε επίσης ότι το αμέσως επόμενο διάστημα τα τρία συναρμόδια υπουργεία, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, θα διαμορφώσουν ένα σχέδιο επανατοποθέτησης πάνω στον πληθυσμό που θα βρεθεί στην ανεργία, ενώ υπενθύμισε ότι άμεσα βγαίνει η κοινωφελής εργασία, με 36.000 θέσεις εργασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments