Πολιτισμός

Joan Jett & the Blackhearts κορωνοϊός: Παίζουν live για όσους μένουν σπίτι

Joan Jett & the Blackhearts κορωνοϊός: Παίζουν live για όσους μένουν σπίτι
Joan Jett & the Blackhearts κορωνοϊός: Το γνωστό συγκρότημα χρησιμοποίησε τεχνολογικά μέσα για να παίξει για όσους μένουν στο σπίτι.

Joan Jett & the Blackhearts κορωνοϊός: Οι Joan Jett & the Blackhearts είναι το πιο πρόσφατο μουσικό συγκρότημα που έκανε χρήση του διαδικτύου για να παίξει -το κάθε μέλος της μπάντας από το σπίτι του- μουσική στους θαυμαστές του κατά τη διάρκεια της απομόνωσης λόγω της πανδημίας. Οι Rock and Roll Hall of Famers έπαιξαν το «Light of Day», το τραγούδι τίτλων της ταινίας του 1987 στην οποία πρωταγωνίστησε η Jett δίπλα στον Michael J. Fox.

Στην ταινία, οι Jett και Fox είναι αδελφάκια, frontmen μια μπάντας από το Κλίβελαντ που ακούει στο όνομα «The Barbusters». Το «Light of Day» ήταν στο σάουντρακ της ταινίας και έφτασε στο νούμερο 33 του Hot 100. Από τότε, είναι μόνιμο σε κάθε ζωντανή εμφάνιση της Joan Jett. Και ο Bruce Springsteen, ο οποίος το έγραψε, το έχει παίξει 361 φορές σε συναυλίες. Επιπλέον, είναι και η επωνυμία ετήσιου show που λαμβάνει χώρα στο Ashbury Park για συγκέντρωση ποσών για τη Νόσο του Πάρκινσον, με τον Springsteen συχνά να κάνει αιφνίδιες εμφανίσεις.

Joan Jett: Σύντομο βιογραφικό

Η Joan Jett, γεννημένη ως Joan Marie Larkin, είναι Αμερικανίδα ροκ κιθαρίστρια, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, παραγωγός και περιστασιακά ηθοποιός, περισσότερο γνωστή για τη δουλειά με τη μπάντα της Joan Jett & the Blackhearts. Η ηχογράφηση τους “I Love Rock ‘n’ Roll” ήταν Νο, 1 στο Billboard Hot 100 από τις 20 Μαρτίου μέχρι τη 1 Μαΐου 1982. Άλλα δημοφιλή τραγούδια τους είναι τα “Crimson and Clover”, “I Hate Myself for Loving You”, “Do You Wanna Touch Me”, “Light of Day”, “Love Is All Around” and “Bad Reputation”. Προηγουμένως είχε γνωρίσει επιτυχία ως μέλος των The Runaways.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments