Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Στον “θρόνο” του και του χρόνου

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Στον “θρόνο” του και του χρόνου
Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Με την "ερυθρόλευκη" θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Βασίλης Σπανούλης.

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Ο κορωνοϊός “χτύπησε” και την Ελλάδα επηρεάζοντας -όπως είναι φυσικό- μεταξύ άλλων και τον αθλητισμό. Αγωνιστική δραστηριότητα, προπονήσεις, συζητήσεις για συμβόλαια έχουν μπει στον “πάγο”. Άπαντες περιμένουν την επόμενη ημέρα, με τους συλλόγους και τους παίκτες να είναι εν αναμονή των πλάνων τους για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την περίπτωση του Ολυμπιακού και του Βασίλη Σπανούλη.

Το μέλλον του αρχηγού είναι ξεκάθαρο και “ερυθρόλευκο”. Πρόκειται για τον αθλητή που άλλαξε την ιστορία της ομάδας από το καλοκαίρι του 2010 όταν πήρε την μεγάλη απόφαση κι έκανε το μεγάλο άλμα από το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ. Με τις φιλοδοξίες του, την ισχυρή προσωπικότητα και τον εγωισμό του κέρδισε το δικαίωμα να είναι αρχηγός και ηγέτης των Πειραιωτών. Επίσης κέρδισε τον σεβασμό. Και κυρίως έχει την επιλογή του πότε θα αποφασίσει να πει το «αντίο» στην ενεργό δράση.

Παρά το γεγονός ότι τα ραντεβού με την ατυχία ήταν πολλά την τελευταία διετία, παρότι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου από δύσκολους τραυματισμούς ο Βασίλης Σπανούλης δεν πρόκειται να λυγίσει. Ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι για έναν ακόμα χρόνο αν και ήδη έχει φτάσει σε μεγάλα ρεκόρ στην Euroleague θα βρίσκεται στα παρκέ.

Ακόμα το διασκεδάζει, ακόμα αισθάνεται δυνατός και φιλόδοξος. Κι από τη στιγμή κατά την οποία ο ίδιος ο αρχηγός θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό οφείλουν να κινηθούν γύρω απ’ αυτόν τον άξονα. Με τον Σπανούλη να δηλώνει «παρών», ο Ολυμπιακός προσαρμόζει ανάλογα το πλάνο του. Άλλωστε, είναι δεδομένη η αξία του. Ωστόσο, θα πρέπει και ο ίδιος, να προσαρμοστεί σε νέες καταστάσεις που θα ωφελήσουν τόσο τον εαυτό του όσο και την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments