Διεθνή

Lorena qaranta: Θρήνος στην Ιταλία για την δολοφονημένη Lorena Quaranta

Lorena qaranta: Θρήνος στην Ιταλία για την δολοφονημένη Lorena Quaranta
Lorena qaranta: Μια τραγική είδηση στην γειτονική Ιταλία έσπασε το «μονοπώλιο» των ημερών με τις εξελίξεις της πανδημίας.

Lorena qaranta: Οι Ιταλοί τις τελευταίες εβδομάδες ζουν καθημερινά τον εφιάλτη του κορωνοϊού. Τα θύματα από την επέλαση της πανδημίας πολλαπλασιάζονται ανά 24ωρο με τους αριθμούς που καταγράφονται συνεχώς να προκαλούν απέραντη θλίψη αλλά και προβληματισμό για το που θα φθάσει αυτή η κατάσταση για το σύστημα υγείας της χώρας.

Μέσα σε όλα αυτά όμως μια είδηση ήρθε στο φως και… έσπασε την «ρουτίνα» των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ιταλίας. Η δολοφονία μιας 27χρονηυς φοιτήτριας της Ιατρικής μέσα στο ίδιο της το σπίτι τις μέρες της απόλυτης καραντίνας συγκλονίζει τους Ιταλούς.

Η Λορένα Κουαράντα, 27 ετών, συγκατοικούσε με τον σύντροφό της στην πόλη Μεσίνα. Στις 31 Μαρτίου, ο επίσης απόφοιτος Ιατρικής Αντόνιο Ντε Πάτσε, ετών 28, τηλεφώνησε στην Αστυνομία, ομολογώντας πως στραγγάλισε τη φίλη του, έπειτα από καβγά που είχαν οι δυο τους, καθώς νόμιζε ότι τον είχε κολλήσει κορωνοϊό. Στη συνέχεια, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, ωστόσο τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Το θέμα αυτής της γυναικοκτονίας ξέφυγε από τα σύνορα της Ιταλίας, καθώς με την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει σε πολλά μέρη του πλανήτη, εντείνονται οι φόβοι για αύξηση των κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας, με τα θύματα να βρίσκονται εγκλωβισμένα σε τέσσερις τοίχους με τον κακοποιητή τους, χωρίς να μπορούν να διαφύγουν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments