Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Βελτιώνεται η υγεία του

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Βελτιώνεται η υγεία του
Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της χώρας μπορεί να "μιλάει με γιατρούς και νοσηλευτές".

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας τη Δευτέρα, “βελτιώνεται”, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης τύπου που παραχωρεί η κυβέρνηση.

Ο ηγέτης των Συντηρητικών παραμένει στην εντατική, όμως η κατάστασή του “βελτιώνεται”, μπορεί να “κάθεται στο κρεβάτι του” και να “μιλάει” με γιατρούς και νοσηλευτές, είπε ο υπουργός Ρίσι Σούνακ.

Βρετανία: 936 νεκροί το τελευταίο 24ωρο – Ξεπέρασαν τους 7.000 στο σύνολο

Παρόλη τη δραματική κατάσταση στη Βρετανία περιμένουν πως και πως να λήξουν οι απαγορεύσεις, τη στιγμή που η χώρα παραμένει χωρίς πρωθυπουργό, αφού ο Μπόρις Τζόνσον είναι στην εντατική. Την ίδια στιγμή οι νεκροί έφτασαν τους 7.095, καθώς μέσα σε μια ημέρα έχασαν τη ζωή τους 936 άνθρωποι από τον κορωνοϊό.

Το βρετανικό ΕΣΥ επιβεβαίωσε ότι 828 άνθρωποι πέθαναν από κορωνοϊό σε νοσοκομεία με τις ηλικίες τους να κυμαίνονται από 22 έως 103 ετών. Στην Σκωτία 77 νεκροί από κορονοϊό σε μια ημέρα και 336 κρούσματα. Και στην Ουαλία άλλα 284 κρούσματα κορωνοϊού και 33 νεκροί. Πέντε νεκροί και στην Βόρεια Ιρλανδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments