Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [08/04/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [08/04/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Τετάρτη [08/04/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Τετάρτη [08/04/20].

Κριός

Είστε σε θέση να ανεβάσετε την ένταση στην σεξουαλική σας ζωή με το ταίρι σας. Και αυτό χάρη στην εισροή μιας απίστευτα θετικής ενέργειας, που θα κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα και για τους δυο σας.

Ταύρος

Προσπαθήστε να αφήσετε το ταίρι σας να γκρινιάζει όσο θέλει και να κάνει λάθη. Τουλάχιστον προς το παρόν. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για να έχει και εσάς να το κριτικάρετε διαρκώς.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσετε βοήθεια από κανέναν για τα διλήμματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Το ένστικτό σας είναι αρκετό για να σας καθοδηγήσει στα σωστά μονοπάτια. Ακούστε το και δεν θα χάσετε.

Καρκίνος

Σήμερα κάντε κάτι αυθόρμητο πάνω στην τρέλα της στιγμής. Δεν έχει σημασία τι θα είναι αυτό. Να είστε βέβαιοι ότι το ταίρι σας θα ακολουθήσει και θα περάσετε υπέροχα όλη την υπόλοιπη μέρα σας.

Λέων

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε μια σύγχυση σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της σχέσης σας. Ίσως θα έπρεπε να αποστασιοποιηθείτε για λίγο ώστε να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας.

Παρθένος

Θα πρέπει να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας. Κάντε ένα βήμα τη φορά, ακόμη και αν αισθάνεστε ότι έχουν πέσει όλα μαζεμένα. Το ταίρι σας ίσως δεν μπορέσει να σας βοηθήσει να βάλετε προτεραιότητες, αλλά θα τα καταφέρετε.

Ζυγός

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να μιλήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια με το ταίρι σας. Τώρα έχετε καλύτερη αίσθηση των επιθυμιών σας και είστε σε θέση να τις εκφράσετε πιο καθαρά. Ανοιχτείτε!

Σκορπιός

Ενδεχομένως σήμερα να υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ο τρόπος για να το επιλύσετε είναι να μοιράσετε τις υποχρεώσεις και τον έλεγχο ισότιμα ανάμεσά σας.

Τοξότης

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι η κοινή σας ζωή με το ταίρι σας γίνεται λίγο καλύτερη. Και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να πείτε ή να κάνετε κάτι συγκεκριμένο. Η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας δώσει μια ώθηση ακριβώς προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αιγόκερως

Μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα έξω από τη σχέση σας. Και θα είναι δύσκολο να βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Δεν θα είναι σημάδι κάποιου μειονεκτήματος στη σχέση σας. Απλά η κατάσταση δεν επιτρέπει τέτοιου είδους παρεμβάσεις.

Υδροχόος

Εσείς και το ταίρι σας αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα αυτή τη περίοδο. Το καλό είναι ότι δεν πρόκειται για πράγματα που μπορούν να διαλύσουν μια σχέση. Το αντίθετο: μπορούν να την κάνουν πιο δυνατή.

Ιχθύες

Το ταίρι σας μπορεί να είναι κάπως ευαίσθητο στην κριτική σήμερα. Για αυτό, καλό θα ήταν να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Θα χαρείτε που το κάνατε όταν τα πράγματα μεταξύ σας θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments