Αθλητισμός

Φώτης Ιωαννίδης ΑΕΚ: Στην λίστα της Ένωσης ο νεαρός επιθετικός

Φώτης Ιωαννίδης ΑΕΚ: Στην λίστα της Ένωσης ο νεαρός επιθετικός
Φώτης Ιωαννίδης ΑΕΚ: Τα μάτια του στον 20χρονο Φώτη Ιωαννίδη έχει στραμμένα ο Ίλια Ίβιτς ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Φώτης Ιωαννίδης ΑΕΚ: Την περίπτωση του 20χρονου επιθετικού του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη, φαίνεται πως εξετάζει ο Ίλια Ίβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό “σκανάρει” την ελληνική αγορά για την ανεύρεση νεαρών ποδοσφαιριστών με προοπτικές. Οι επιλογές δεν είναι πολλές, ωστόσο ο Ίβιτς έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες.

Ένας από αυτούς είναι ο Φώτης Ιωαννίδης του Λεβαδειακού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», ο Σέρβος έχει προσθέσει το όνομα του νεαρού στο μπλοκάκι του και δεν αποκλείει τίποτα. Η Ένωση τον έχει στα υπόψη της και ο Ίβιτς παρακολουθεί την εξέλιξη του. Αν οι «κιτρινόμαυροι» κρίνουν ότι πρέπει να κάνουν μια επένδυση για τη θέση του επιθετικού, τότε δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για τον παίκτη του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Βοιωτίας τα πηγαίνει αρκετά καλά στη Super League 2. Σε 20 παιχνίδια μετρά 11 νίκες, 5 ήττες και 4 ισοπαλίες ενώ έχει ήδη βάλει πλώρη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος καθώς ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Κισσαμικό και κυνηγά τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης για τα μπαράζ ανόδου.

Από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στις εμφανίσεις είναι ο Φώτης Ιωαννίδης που έχει σε 16 εμφανίσεις και 4 γκολ φέτος, αγωνιζόμενος ως σέντερ φορ.  Ο 20χρονος με 1.86μ. ύψος έχει καταφέρει να διακριθεί, ενώ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έδειξαν επίσης ενδιαφέρον προ καιρού. Ωστόσο, για την θέση του επιθετικού πρέπει πρώτα να ξεδιαλύνει στην ΑΕΚ τι θα γίνει με τον Σέρχιο Αραούχο και τον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες πια η παραμονή του Γιώργου Γιακουμάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments