Ελλάδα

Μετανάστες στο Λαύριο: “Αντίσταση” στην περιοχή τουλάχιστον από 170 πρόσφυγες

Μετανάστες στο Λαύριο: “Αντίσταση” στην περιοχή τουλάχιστον από 170 πρόσφυγες
Μετανάστες στο Λαύριο: Όταν έφτασαν λεωφορεία στην περιοχή για να τους μεταφέρουν σε άλλη δομή της χώρας οι μετανάστες αντέδρασαν καθώς θεώρησαν ότι θα τους μεταφέρουν πίσω στην Τουρκία.

Μετανάστες στο Λαύριο: Περισσότεροι από 170 μετανάστες, το βράδυ της 8ης Απριλίου μεταφερόμενοι στο Λαύριο από την Κέα αντέδρασαν έντονα κατά τη μεταφορά τους σε άλλες δομές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ειδικότερα, πρόκειται για τους μετανάστες που έφτασαν στην Κέα στις 16 Μαρτίου όταν το φορτηγό πλοίο στο οποίο επέβαιναν προσάραξε στην Κέα.

Σημειώνεται ότι το πλοίο που τους μετέφερε είχε προορισμό την Ιταλία, ενώ είχε αποπλεύσει από την Τουρκία

Παράλληλα όλα ξεκίνησαν όταν έφτασαν λεωφορεία στην περιοχή για να τους μεταφέρουν σε άλλη δομή της ηπειρωτικής Ελλάδας με τους μετανάστες να αντιδρούν καθώς θεώρησαν ότι θα τους μεταφέρουν πίσω στην Τουρκία, και τους αστυνομικούς να ζητούν ενισχύσεις όταν τους είδαν να βγαίνουν ανεξέλεγκτα στο δρόμο. Σύμφωνα με το irafina.gr στην περιοχή έφτασαν τουλάχιστον 15 περιπολικά για να κατευνάζουν τα πνεύματα. Τέλος στην περιοχή μετέβη και ο υπεύθυνος από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments