Διεθνή

Κορωνοϊός Βρετανία: 881 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο – Τέλος τα σενάρια για λήξη του “lockdown”

Κορωνοϊός Βρετανία: 881 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο – Τέλος τα σενάρια για λήξη του “lockdown”
Κορωνοϊός Βρετανία: Οι νεκροί στη Βρετανία έφτασαν τους 7.978 και ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντόμινικ Ραμπ, τόνισε πως "είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τέλος του lockdown".

Κορωνοϊός Βρετανία: Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του υπουργείου Υγείας, το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό άλλοι 881 άνθρωποι σε όλη τη χώρα, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό σε 7.978. Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντομινίκ Ραμπ είπε πως είναι πολύ νωρίς για να λήξει το “lockdown” και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέα ανακοίνωση επί του θέματος μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ντομινίκ Ραμπ, που εκτελεί χρέη πρωθυπουργού, λόγω της ανάρρωσης του Μπόρις Τζόνσον στην εντατική, δήλωσε ότι στο στάδιο αυτό η κυβέρνηση συνεχίζει να συγκεντρώνει πληροφορίες για να διαπιστώσει τα αποτελέσματα των μέτρων του lockdown και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, αλλά όπως είπε «είναι πολύ νωρίς για να πούμε οριστικά εάν λειτουργούν» και ότι τα μέτρα «θα πρέπει να μείνουν ως έχουν μέχρι τα στοιχεία να δείξουν ότι έχουν περάσει πέρα από την κορύφωση».

Κάλεσε επίσης τους πολίτες να συνεχίσουν να μένουν στο σπίτι και αυτές τις ημέρες της αργίας του Πάσχα που έρχεται. «Θα πάρουμε τη σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή και θα οδηγηθούμε από την επιστήμη όταν έρθει η ώρα να άρουμε το lockdown» είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments