Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [09/04/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [09/04/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Πέμπτη [09/04/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Πέμπτη [09/04/20].

Κριός

Αισθάνεστε απίστευτα σέξι. Τώρα ήρθε η ώρα να το πείτε με όλους τους τρόπους στο ταίρι σας. Στρώστε τα μεταξωτά σεντόνια, ανάψτε αρωματικά κεριά και εξασκείστε τις ερωτικές σας κινήσεις.

Ταύρος

Κάποιες μέρες νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς το ταίρι σας. Κάποιες άλλες, δεν το αντέχετε. Μην ανησυχείτε. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Κάθε φορά που φτάνετε στα όρια σας, θυμηθείτε τις όμορφες στιγμές που έχετε περάσει μαζί.

Δίδυμοι

Είστε τόσο χαρισματικοί, που όλοι θέλουν να είναι μέρος της ζωής σας. Κάποιες φορές αυτό ενοχλεί το ταίρι σας. Το να προσπαθείτε να τους κρατήσετε όλους ευχαριστημένους θα σας εξαντλήσει. Βάλτε προτεραιότητες.

Καρκίνος

Μερικές φορές πέφτετε σε μελαγχολία γιατί πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί, κάτι εντελώς λάθος. Είστε υπέροχα άτομα και θα έπρεπε να εκτιμάτε τον εαυτό σας. Αφήστε το ταίρι σας να ανεβάσει την αυτοεκτίμησή σας.

Λέων

Τα γρήγορα αντανακλαστικά σας θα σώσουν τη κατάσταση για άλλη μια φορά σήμερα. Ξέρετε ακριβώς πότε θα πρέπει να παρέμβετε με κάποια ερώτηση, σχόλιο ή πρόταση. Δεν είναι περίεργο που το ταίρι σας δεν μπορεί να κάνει χωρίς εσάς. Είστε πολύτιμοι.

Παρθένος

Έχετε θέσει τους κανόνες, έχετε αναλάβει τον έλεγχο και λέτε σε όλους τι πρέπει να κάνουν. Το ταίρι σας λατρεύει αυτή την δυναμική πλευρά τους χαρακτήρα σας. Και εσείς δεν τη βρίσκετε άσχημη.

Ζυγός

Η ενέργεια και η ζωντάνια που στέλνουν τα άστρα προς το μέρος σας σήμερα, κάνουν τη μέρα σας συναρπαστική. Όχι μόνο τα πάτε υπέροχα στη σχέση σας αλλά η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός σας έχουν απογειώσει και την καριέρα σας.

Σκορπιός

Η φαντασία είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο. Αν αντιμετωπίζετε μια πρόκληση στη σχέση σας, οραματιστείτε τον εαυτό σας να διαχειρίζεται το εν λόγω θέμα. Και στη συνέχεια φανταστείτε το πώς θα αισθανθείτε μετά. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία.

Τοξότης

Βάλτε λίγη χρυσόσκονη στις ιδέες σας πριν τις παρουσιάσετε στο ταίρι σας. Και ειδικά αν πρόκειται να του ζητήσετε μια χάρη. Δεν είναι ότι δεν θα σας την έκανε αλλιώς, απλά οι προσπάθειές σας το διασκεδάζουν. Να ξέρετε ότι θα σας βγει σε καλό.

Αιγόκερως

Ποιος να το φανταζόταν ότι θα είσαστε τόσο καλοί στο πλέξιμο; Ή στην ζαχαροπλαστική; Το ταίρι σας εκπλήσσεται καθημερινά με τα τόσα κρυμμένα σας ταλέντα. Λοιπόν; Τι θα κάνετε αύριο;

Υδροχόος

Η γοητεία σας σήμερα δεν είναι τίποτα λιγότερο από αφοπλιστική. Το ταίρι σας δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη. Αν εσείς έχετε να πείτε κάτι κατάλληλο για την περίσταση, πείτε το. Θα σας ευγνωμονεί.

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας και οι αγαπημένοι σας είναι δίπλα σας 100 %. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είστε ακριβώς σίγουροι για το ποια αλλαγή θέλετε να κάνετε. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και γρήγορα θα το ανακαλύψετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments