Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [09/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [09/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [09/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [09/04/20].

Κριός

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε απογοητευμένοι από την ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια, όμως, που θα σας φέρουν τα άστρα σήμερα θα τα αλλάξει όλα. Ξεκινήστε ακούγοντας τόσο το άτομο που σας ενδιαφέρει όσο και τη διαίσθησή σας.

Ταύρος

Μετά από τόσες μέρες στο σπίτι έχετε αρχίσει να βαριέστε και να μελαγχολείτε. Τα άστρα, όμως, λένε ότι ακόμη και έτσι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορείτε να φλερτάρετε στα κοινωνικά δίκτυα ή σε κάποια ιστοσελίδα γνωριμιών.

Δίδυμοι

Τις τελευταίες μέρες το μυαλό σας είναι απασχολημένο με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας ζητήματα. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας είναι κάπως συγκεχυμένα. Προσπαθήστε να κάνετε ένα πράγμα κάθε φορά και όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος

Μια εξαιρετική διαίσθηση και μια ασυνήθιστη τάση να ενεργείτε παρορμητικά δημιουργούν τις πιο ευνοϊκές συνθήκες για την ερωτική σας ζωή. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα στο έπακρο.

Λέων

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί ή ευάλωτοι. Τηλεφωνήστε σε κάποιον φίλο για να σας ανεβάσει τη διάθεση. Μέχρι το βράδυ, μια εντελώς διαφορετική φανταστική ενέργεια θα έρθει προς το μέρος σας και θα σας αλλάξει εντελώς την ψυχολογία.

Παρθένος

Μέρες σαν κι αυτή φαίνεται πόσο χρήσιμο είναι να έχει κάποιος ανθρώπους που να τον υποστηρίζουν. Είτε περνάτε μια ερωτική απογοήτευση είτε αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή, η οικογένεια και οι φίλοι σας θα είναι πάντα δίπλα σας.

Ζυγός

Οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι πάντα στην καρδιά σας. Ο χρόνος που περνάτε μαζί τους είναι πολύτιμος. Πείτε τους πόσο νοιάζεστε για αυτούς και πόσο τους εκτιμάτε. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας.

Σκορπιός

Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει σήμερα. Έχει κάτι να σας πει, που η λογική σας δεν μπορεί να αντιληφθεί. Ο έρωτας δεν έχει να κάνει μόνο με γεγονότα. Βασίζεται κυρίως σε υποβόσκοντα συναισθήματα.

Τοξότης

Κάποια ερωτήματα που θέσατε πρόσφατα στο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε θα απαντηθούν σήμερα. Τουλάχιστον εν μέρει. Και οι απαντήσεις προς έκπληξή σας θα ανοίξουν μπροστά σας μερικές καινούργιες δυνατότητες.

Αιγόκερως

Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ευθιξίες είτε στη δουλειά, είτε στον έρωτα ή κάπου αλλού. Προσπαθήστε να δείτε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης. Μην παίρνετε τα πάντα τόσο προσωπικά.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, όταν θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια ξαφνική αντιπαράθεση ή αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Θα ανακαλύψετε κάτι θετικό και θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Μετρήστε μέχρι το δέκα και δείτε τα πράγματα από μια άλλη προοπτική.

Ιχθύες

Αν αναζητάτε κάποιον/α να σας εκτιμήσει, τα άστρα λένε ότι σήμερα είναι η μέρα σας. Κάντε μια-δυο απόπειρες να φλερτάρετε από το διαδίκτυο. Δείξτε τους πόσο υπέροχοι είστε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments