Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [10/04/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [10/04/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Παρασκευή [10/04/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Παρασκευή [10/04/20].

Κριός

Αφήστε τη δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας να βγει απόψε προς τα έξω. Περιποιηθείτε το ταίρι σας με κάτι έξω από τα συνηθισμένα, ίσως και με κάτι εκκεντρικό. Δείξτε του μια πλευρά σας που δεν έχει ξαναδεί.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε να έχετε δίκιο σε μια αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Αλλά προσπαθήστε να μην το πάρετε πάνω σας. Αποδεχτείτε τη νίκη σας με αξιοπρέπεια και σταματήστε να το συζητάτε. Το ταίρι σας θα εκτιμήσει την ταπεινότητά σας.

Δίδυμοι

Επικοινωνήστε σήμερα με τους φίλους σας. Σας κοστίζει που δεν μπορείτε να διοργανώσετε κάποια από τις περίφημες συγκεντρώσεις στο σπίτι σας για φαγητό και επιτραπέζια. Ανταλλάξτε τα νέα σας και μιλήστε για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Καρκίνος

Αισθάνεστε πολύ καλά με τον εαυτό σας τις τελευταίες μέρες. Γιατί να μην το δείξετε; Προκαλέστε το ταίρι σας σε μια παρτίδα επιτραπέζιου παιχνιδιού ή παντομίμας. Αν κερδίσετε, αποδεχτείτε τη νίκη σας με αξιοπρέπεια.

Λέων

Όταν κατορθώνετε κάτι πολύ σημαντικό, δεν υπάρχει λόγος να είστε μετριόφρονες. Μπορείτε να καυχηθείτε και λίγο! Μην ανησυχείτε! Το ταίρι σας δεν θα βαρεθεί. Χαίρεται να ακούει για τα επιτεύγματά σας.

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά προβλήματα λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Καθίστε κάτω με το ταίρι σας και μιλήστε για τα οικονομικά σας. Κάντε ένα πλάνο για να καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα, όσο καιρό διαρκέσει η κρίση.

Ζυγός

Δεν έχει σημασία τι θα κάνετε απόψε, αρκεί να περάσετε καλά με το ταίρι σας. Τον τελευταίο καιρό που περνώντας τόσες ώρες μαζί, καταφέρνετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να επανασυνδεθείτε.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να ελέγξετε την εκκεντρικότητά σας σήμερα. Και ειδικά αν το ταίρι σας δεν μοιράζεται το κέφι σας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να γίνετε γλυκανάλατοι. Η ενέργειά σας θα ανεβάσει τη διάθεση και των δυο σας.

Τοξότης

Η αφοσίωσή σας προς το ταίρι σας δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας θα πει κάτι που θα σας κάνει να τον/την ερωτευθείτε από την αρχή. Σιγουρευτείτε ότι θα του/της εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα να έχετε το νου σας σε συναδέρφους που πιστεύουν ότι είναι πιο ικανοί από εσάς. Ανταμείψτε τον εαυτό σας για τη σημερινή δύσκολη μέρα με ένα ιδιαίτερα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Η λέξη κλειδί της σημερινής μέρας είναισυμβιβασμός. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να θέλετε διαφορετικά πράγματα αλλά και οι δύο θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις. Η αρμονία στη σχέση σας θα αξίζει τον κόπο.

Ιχθύες

Ανυπομονείτε για απόψε το βράδυ. Έχετε οργανώσει ένα σούπερ ρομαντικό βράδυ για το ταίρι σας. Δώστε του μια πρόγευση με ένα ερωτικό μήνυμα στο κινητό του. Δημιουργήστε ένα κλίμα προσμονής.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments