Τεχνολογία

υοθτθβε: Το πιο συνηθισμένο λάθος στο Ελληνικό διαδίκτυο

υοθτθβε: Το πιο συνηθισμένο λάθος στο Ελληνικό διαδίκτυο
υοθτθβε: Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει μπει στο ίντερνετ και να μην έχει κάνει έστω και μια φορά αυτό το λάθος.

υοθτθβε: Το Youtube είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες ιστοσελίδες στον κόσμο. Με ένα κλικ μπορεί κάποιος να βρει εκατομμύρια τραγούδια, αστεία βίντεο ακόμα και ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτό που κάνει το Youtube τόσο δημοφιλές είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πιο εύκολα σάιτ στη χρήση. Πληκτρολογείς τη διεύθυνση και μετά το βίντεο που θες.

Βέβαια σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι για όλους εύκολο να μπουν στο Youtube. Ειδικότερα οι Έλληνες αντιμετωπίζουν συχνά ένα πρόβλημα. Κάποιος θα σκεφτεί ότι πρέπει να μην έχεις την παραμικρή ιδέα από υπολογιστές για να μη μπορείς να μπεις στο Youtube. Ωστόσο υπάρχει ένα λάθος που το έχουμε κάνει όλοι.

Το πιο συχνό λάθος στο Ελληνικό ίντερνετ

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ένας Έλληνας χρήστης του ίντερνετ που δεν έχει γράψει “υοθτθβε” αντί για Youtube. Αυτό οφείλεται στην κεκτημένη ταχύτητα και στην αλλαγή γλώσσας. Συχνά μπορεί να δουλεύουμε ή ακόμα και να μιλάμε στο Facebook στα Ελληνικά. Αν δεν αλλάξουμε τη γλώσσα στα Αγγλικά το… κακό έχει γίνει.

Αυτό το λάθος άρχισε να αυξάνεται από τότε που οι Έλληνες άρχισαν να γράφουν μαζικά με Ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο παρελθόν αρκετός κόσμος χρησιμοποιούσε τους λατινικούς χαρακτήρες. Ήταν τα λεγόμενα “Greeklish”. Τότε δεν χρειαζόταν η αλλαγή γλώσσας το λάθος είχε λιγότερες πιθανότητες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments