Διεθνή

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κένι Νταγκλίς – Εισήχθη στο νοσοκομείο

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κένι Νταγκλίς – Εισήχθη στο νοσοκομείο
Έντονη ανησυχία επικρατεί στην οικογένεια της Λίβερπουλ, καθώς όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής, ο ζωντανός θρύλος των «Κόκκινων», Κένι Νταγκλίς είναι θετικός στον φονικό ιό.

Μια ακόμα προσωπικότητα του ποδοσφαίρου που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Ο θρύλος της Λίβερπουλ Κένι Νταγκλίς διεκομίσθη στο νοσοκομείο για τη θεραπεία μιας λοίμωξης που απαιτούσε ενδοφλέβια αντιβιοτικά.

Αν και δεν παρουσίασε συμπτώματα του Covid-19, ο Νταγκλίς έκανε τα σχετικά τεστ, που έδειξαν πως είναι θετικός στον κορωνοϊό. Πριν διακομισθεί στο νοσοκομείο, ο θρύλος της Λίβερπουλ είχε επιλέξει να απομονωθεί αυτοβούλως από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Η οικογένεια του παλαίμαχου 69χρονου Σκωτσέζου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί ότι ο άλλοτε σπουδαίος άσος και προπονητής της Λίβερπουλ ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών και ελπίζει σύντομα να επιστρέψει σπίτι του. Ο Σκωτσέζος είναι από τις πιο ιστορικές φιγούρες της Λίβερπουλ αλλά και γενικά του βρετανικού ποδοσφαίρου. Άπαντες στο Νησί εύχονται ο θρύλος των «Κόκκινων» να ξεπεράσει γρήγορα την νόσο και να επιστρέψει σπίτι του.

Την ίδια ώρα στην Μεγάλη Βρετανία η πανδημία δείχνει τα… δόντια της σκορπίζοντας τον θάνατο σε εκαντοδές Βρετανούς πολίτες. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα ακόμη 953 άτομα έπεσαν θύματα του ιού μόλις σε ένα εικοσιτετράωρο, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να φτάνει πια τους 8.931! Στην Αγγλία καταγράφηκαν 866 νεκροί, ενώ 87 ακόμη άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Σκωτία, την Ουαλία και την βόρεια Ιρλανδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments