Lifestyle

Μαλλιά μετα-Ξένια και ομορφιά παραμυθένια

Μαλλιά μετα-Ξένια και ομορφιά παραμυθένια
Αν υπάρχει άγγελος στη γη, τότε τον βρήκαμε.

Έχετε σκεφτεί ποτέ αν υπάρχουν άγγελοι; Πόσο μάλλον αν κυκλοφορούν ανάμεσα μας; Δε χρειάζεται να αναρωτιέστε άλλο. Η Kseniya Belousova είναι ακριβώς αυτό. Ένας άγγελος ανάμεσα μας. Αρκεί μια ματιά στις φωτογραφίες της για να ανακαλύψετε του λόγου το αληθές.

Έχει πάνω από μισό εκατομμύριο followers στο Instagram και πραγματικά δε τους αδικούμε. Μάλιστα, είμαστε σίγουροι ότι θα αποκτήσει ακόμα περισσότερους followers αν κάποιοι από εσάς δε την ακολουθούν ήδη. Η Kseniya δε χάνει πάντως ευκαιρία να ευχαριστεί τους φανς της με τον δικό της τρόπο. Ανεβάζοντας δηλαδή φωτογραφίες που… ανεβάζουν στα ύψη το θερμόμετρο. Ειρωνικό αν σκεφτεί κανείς ότι είναι γεννημένη στη Σιβηρία.

Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Το ξέρει και η ίδια. Για το λόγο αυτό ανεβάζει φωτογραφίες χωρίς να υπερβάλλει. Άλλοτε μας επιδεικνύει το σώμα της και άλλοτε την παραμυθένια ομορφιά του προσώπου της. Ότι και να κάνει εμείς εγκρίνουμε 100%. Όπως αναφέρθηκε και πριν, τα λόγια είναι περιττά. Πάρτε μια γεύση από την Kseniya στις παρακάτω φωτογραφίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments