Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [12/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [12/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [12/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [12/04/20].

Κριός

Η σεξουαλική σας ζωή έχει πέσει σε τέλμα. Γιατί δεν αγοράζετε μερικά καλούδια για να την ανανεώσετε; Μπείτε στο διαδίκτυο και αγοράστε μεταξωτά σεντόνια, αρωματικά κεριά και μυρωδάτες λοσιόν σώματος. Τώρα είστε έτοιμοι για πραγματική διασκέδαση!

Ταύρος

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρείτε τον έρωτα, είναι οι φίλοι σας. Τηλεφωνήστε τους και πείτε τους να σκεφτούν φίλους ή γνωστούς με τους οποίους θα ταιριάζατε. Ο/Η κύριος/α σωστός/ή είναι κάπου εκεί έξω και περιμένει να τον/την βρείτε.

Δίδυμοι

Δεν έχετε πολύ χρόνο για να μελαγχολήσετε. Έχετε εκατομμύρια πράγματα να κάνετε προγραμματίζοντας την μελλοντική κοινωνική σας ζωή. Μια άσχημη διάθεση μπορεί να σας χαλάσει μια κατά τα άλλα υπέροχη μέρα. Μην επιτρέψετε να συμβεί κάτι τέτοιο. Μπείτε συχνά και τσεκάρετε το e-mail σας και το διαδικτυακό σας προφίλ. Ένα μήνυμα που έχει μείνει στα αδιάβαστα, μπορεί να αλλάξει όλη σας τη ζωή.

Καρκίνος

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, καλά θα κάνετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Το να καυχιέστε για το πόσο ακριβά είναι τα ρούχα ή το αμάξι σας είναι το απόλυτο ξενέρωμα. Η αδερφή-ψυχή σας δεν ενδιαφέρεται για τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Να είστε ταπεινοί.

Λέων

Η προσωπικότητά σας θα προσβληθεί από ένα απρεπές σχόλιο ή κάποιο κουτσομπολιό. Πριν επιτεθείτε λεκτικά στο άτομο που τα εκτοξεύει, προσπαθήστε να επανακτήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Η επιθετικότητα δεν είναι σέξι.

Παρθένος

Σήμερα προσπαθήστε να μην αφήσετε τον εαυτό σας να μιλάει ανεξέλεγκτα. Κάτι δεν πάει καλά με τον τρόπο που κατανοείτε τα πράγματα σήμερα. Καλύτερα να παραμείνετε σιωπηλοί, παρά να ξεστομίσετε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Ζυγός

Το μόνο που σκέφτεστε όλη μέρα σήμερα είναι ο έρωτας. Και αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει στη δουλειά σας. Δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε αν διαρκώς έχετε ερωτικές φαντασιώσεις με τους συναδέρφους σας. Πέστε με τα μούτρα στη δουλειά και συγκεντρωθείτε. Αργότερα θα μπορέσετε να διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Δεν είναι περίεργο που αισθάνεστε μπερδεμένοι σήμερα. Μιλάτε αλλά δεν σας καταλαβαίνει κανείς. Δεν έχει σημασία αν οι άλλοι δεν σας ακούνε ή αν εσείς δεν γίνεστε κατανοητοί. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με κάποια έμπιστα άτομα πριν τις προχωρήσετε περισσότερο.

Τοξότης

Σήμερα ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή σας περισσότερο από το κανονικό. Μπορεί να αισθάνεστε εκτός φόρμας ή να θέλετε να αλλάξετε κούρεμα. Ό,τι και αν είναι, προσπαθήστε να το ξεχάσετε. Η αληθινή ομορφιά είναι μέσα σας.

Αιγόκερως

Πότε ήταν η τελευταία φορά που γράψατε ένα ερωτικό γράμμα με χαρτί και στυλό; Στην τρίτη δημοτικού; Αρχίστε να γράφετε. Εμπνευστείτε από ποιητές και μεγάλους λογοτέχνες και εκφράστε τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεστε έτοιμοι να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο αντικείμενο το πόθου σας. Τα άστρα λένε ότι οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Έχετε μια λανθασμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης αλλά βαθιά μέσα σας νιώθετε ευάλωτοι. Ένα αγενές σχόλιο ή μια απόρριψη θα σας ρίξουν στα πατώματα. Περιμένετε μερικές μέρες.

Ιχθύες

Δεν έχει σημασία αν παλεύετε με το φόβο της επιτυχίας ή της αποτυχίας. Οι συνέπειες είναι οι ίδιες. Μην σαμποτάρετε την πρόοδό σας με την αρνητική σας στάση. Αν θέλετε κάτι ή κάποιον/α, κυνηγήστε το. Αν αρχίσετε να το παρασκέφτεστε, θα τα παρατήσετε πριν καλά-καλά ξεκινήσετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments