Ελλάδα

Όλγα Τρέμη: Τέλος από την ΕΡΤ

Όλγα Τρέμη: Τέλος από την ΕΡΤ
Όλγα Τρέμη: Παρελθόν από το δυναμικό της ΕΡΤ αποτελεί η γνωστή δημοσιογράφος.

Όλγα Τρέμη: Μετά από ένα διάστημα απουσίας η γνωστή δημοσιογράφος επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα με την εκπομπή “10” στην Κρατική τηλεόραση. Ωστόσο η σχέση της Όγλας Τρέμη με την ΕΡΤ δεν κράτησε παρά λίγους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές πήραν την απόφαση να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Τα νούμερα της εκπομπής δεν ήταν τα αναμενόμενα και σίγουρα αυτό έπαιξε ρόλο για να σταματήσει η συνεργασία των δυο πλευρών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν διαφωνίες της Όλγας Τρέμη με τη διοίκηση της ΕΡΤ και την οδήγησαν σε παραίτηση. Αυτό δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, αλλά αναμένεται να γίνει της επόμενες ημέρες.  Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες «πηγές» η διοίκηση της ΕΡΤ περιμένει και γραπτώς την παραίτησή της, αλλά όπως όλα δείχνουν το «διαζύγιο» είναι οριστικό.

Όλγα Τρέμη: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Φεβρουαρίου του 1951. H καταγωγή της είναι από τη Λάρισα. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και σπούδασε στο Οικονομικό της Σχολής Νομικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Το 1975 παράλληλα με τις σπουδές, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Ριζοσπάστης. Συνέχισε στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Ελεύθερος Τύπος και Έθνος.

Το 1989 παρουσίασε τις πρώτες πολιτικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση, όπως και η Έλλη Στάη. Μεταξύ αυτών και η εκπομπή “Πρόσωπο με Πρόσωπο” στην ΕΤ1 (1989-1990). Την δεκαετία του 1990 εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Flash 96, ANT1 97,2 FM (μετέπειτα Easy 97,2) και Αθήνα 9,84 παρουσιάζοντας σε όλες το μεσημβρινό μαγκαζίνο. Έχει, επίσης, παρουσιάσει ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Star Channel και Mega, όπως την εκπομπή “Τελευταία Λέξη” στον ΑΝΤ1 (1999-2000) “Βέτο” (1994-1995) στο Mega και “Σημείο Αναφοράς¨στο Star Channel (2001-2002).

Από το 2005 άρχισε να παρουσιάζει τις καθημερινές το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega Channel , μετά την παραίτηση της Μάρας Ζαχαρέα. Συνέχισε την παρουσίαση ως το 2014, οπότε και παραιτήθηκε. Επέστρεψε πάντως στην καθημερινή παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega στις 12 Ιανουαρίου 2015. Η Τρέμη έχει επίσης συμμετάσχει σε debate των πολιτικών αρχηγών πριν τις εκλογές, μεταξύ αυτών το 2007 και στις ευρωεκλογές του 2009, εκπροσωπώντας το Mega, ενώ ήταν και η συντονίστρια των εκλογικών βραδιών του καναλιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments