Πως Να

Κωδικός σωματικής άσκησης: Έτσι θα εξασφαλίσετε τη σχετική άδεια

Κωδικός σωματικής άσκησης: Έτσι θα εξασφαλίσετε τη σχετική άδεια
Κωδικός σωματικής άσκησης: Αυτή είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνετε για να βγήκε εκτός σπιτιού για άθληση.

Κωδικός σωματικής άσκησης: Τις τελευταίες εβδομάδες η χώρα έχει μπει σε καραντίνα. Η μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι το βασικό μέλημα όλων. Μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας για να βγει κάποιος από το σπίτι του θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει πρώτα την ειδική άδεια κυκλοφορίας. Σε διαφορετική περίπτωση τον περιμένει ένα τσουχτερό πρόστιμο.

Ο στόχος είναι να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση αποφάσισε να δίνει άδειες κυκλοφορίας για μια σειρά από δραστηριότητες. Σε αυτές περιλαμβάνονται η επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα τροφίμων, στο φαρμακείο ή στον γιατρό. Υπάρχουν και οι επιλογές για τράπεζα ή δημόσια υπηρεσία, αλλά μόνο για κάποια δουλειά που δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά.

Φυσικά υπάρχει και μια άλλη επιλογή. Αυτή αφορά την εξωτερική άσκηση ή την βόλτα ενός κατοικίδιου. Κανείς δεν έχει πρόβλημα αν κάποιος βγήκε για έναν μικρό περίπατο αρκεί τα ακολουθεί τις γενικές οδηγίες για την ασφάλεια του. Για να μπορέσετε να πάρετε την άδεια για σωματική άσκηση θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Η μετακίνηση για άθληση ανήκει στην κατηγορία άδειας τύπου Β. Για να την εξασφαλίσετε θα πρέπει να μπείτε στο σάιτ forma.gov.gr για να κατεβάσετε το σχετικό έγγραφο. Αν δεν είστε γνώστης αυτής της διαδικασίας μπορείτε να κάνετε μόνοι σας μια χειρόγραφη βεβαίωση. Η τρίτη και πιο εύκολη λύση είναι να στείλετε ένα SMS στο 13033. Στέλνοντας 6 κενό το ονοματεπώνυμο σας και την διεύθυνση κατοικίας. Τότε θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και είστε έτοιμοι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή διαβατήριο για την ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments