Πως Να

Χριστούγεννα 2021: Πως να τυλίξετε πρωτότυπα τα δώρα

Χριστούγεννα 2021: Πως να τυλίξετε πρωτότυπα τα δώρα
Χριστούγεννα 2021: Η ωραιότερη εποχή του χρόνου κοντεύει και σταδιακά όλοι θα αρχίσουν να κάνουν τις αγορές των χριστουγεννιάτικων δώρων.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα περισσότερα δώρα πρόκειται να αγοραστούν τις προσεχείς ημέρες. Το δύσκολο πάντα κομμάτι είναι να τυλιχτούν. Πολλοί το βρίσκουν εύκολο, άλλοι όμως δυσκολεύονται και πολλές φορές τα τυλίγουν σε πολύ περίεργα σχήματα.

Βέβαια υπάρχουν πολλά βίντεο για να τυλίξεις σωστά τα δώρα, κάποια μάλιστα από αυτά δείχνουν πώς μπορείτε να κάνετε όλα τα δώρα σας να φαίνονται απίστευτα. Μία από αυτές είναι και η Νατάσα από την Αυστραλία που έχει ανεβάσει διάφορα βίντεο στο λογαριασμό της στο Tik Tok.

Κυκλικά κουτιά

Σε ένα από αυτά, η Νατάσαδείχνει πώς να τυλίξετε ένα δώρο το οποίο έχει κυκλικό σχήμα χωρίς γωνίες. Ξεκινά μετρώντας το κουτί με ένα κομμάτι σπάγκου για να βεβαιωθεί ότι δε θα έχει περιττό χαρτί περιτυλίγματος. Στη συνέχεια, τυλίγει το τενεκεδένιο κουτί με το χαρτί και βάζει σελοτέιπ στο πλάι και ότι στην κορυφή του.

Μόλις βάλει σελοτέιπ και στην κάτω πλευρά, παίρνει τη γωνία του χαρτιού, την κολλάει για να στερεωθεί στο πάνω μέρος του κουτιού και αρχίζει να κάνει πτυχές με το χαρτί περιτυλίγματος γύρω – γύρω. Στο τέλος κόβει κάθε περίσσια χαρτιού και είναι έτοιμο!

@effectivespaces

Wrapping a round tin #wrappinggifts #present #gift #LearnOnTikTok #TikTokPartner

♬ Jingle Bell Rock – Bobby Helms

Γλάστρα με λουλούδι

Μια παρόμοια διαδικασία ακολουθεί και για το τύλιγμα ενός φυτού σε γλάστρα, χωρίς να καταστραφεί ή να δείχνει περίεργο.

Όπως δείχνει στο βίντεο, ξεκινά με ένα τετράγωνο κομμάτι ύφασμα ή χαρτί και τοποθετεί τη βάση της γλάστρας στο κέντρο. Στη συνέχεια, παίρνει μία γωνία του χαρτιού και το τραβά προς τα πάνω. Επαναλαμβάνει τη διαδικασία γύρω γύρω, δημιουργώντας πτυχές και απλώς προσθέτει μία κορδέλα στο τέλος για να το στερεώσει.

@effectivespaces

Wrapping a pot plant, I’ve just reused a piece of material and a little bit of tissue paper #wrappinggifts #fyp #xybca #LearnOnTikTok #TikTokPartner

♬ Accidentally in Love – KiD RAiN

Τηγάνια

Η ειδικός στις συσκευασίες έχει βίντεο ακόμη και για το τύλιγμα μαγειρικών σκευών, όπως κατσαρόλες και τηγάνια.

Γι’ αυτό, χρησιμοποιεί ένα φυσικό ύφασμα όπως λινάτσα και τοποθετεί το τηγάνι στη μέση και διπλώνει από πάνω το ύφασμα. Στη συνέχεια, τραβάει τις γωνίες και τις χώνει μέσα στο ύφασμα, μαζεύει τα μακρύτερα κομμάτια και τα διπλώνει γύρω από τη λαβή και κλείνει με ένα μεγάλο κόκκινο φιόγκο για να το στερεώσει στη θέση του.

@effectivespaces

New wrap. I only had burlap as we are still in lockdown but any material would work #TikTokPartner #LearnOnTikTok #wrappinggifts

♬ TWINNEM – Coi Leray

Για αντικείμενα με τυχαία σχήματα

Για οτιδήποτε δεν έχει καθαρές άκρες, αυτή είναι μια εξαιρετική λύση. Η ειδικός ξεκινά παίρνοντας ένα φύλλο χαρτί περιτυλίγματος και το διπλώνει πρώτα λίγο στη μία άκρη και μετά στη μέση και ξανά στη μέση. Στη συνέχεια, το ξεδιπλώνει και χρησιμοποιεί τις τσακίσεις ως οδηγούς.

Κόβει τέσσερα τετράγωνα από την μία πλευρά, κολλάει την άκρη του χαρτιού και μετά το διπλώνει σε ένα όμορφο κουτί που θυμίζει αυτό τη συσκευασία γάλακτος. Ακολούθως βάζει τα αντικείμενα μέσα και το σφραγίζει.

Όπως εξηγεί όμως, εάν πρόκειται να τυλίξετε με αυτό τον τρόπο πιο βαριά αντικείμενα, τότε καλό θα είναι να βάλετε ένα κομμάτι χαρτόνι στο κάτω μέρος.

@effectivespaces

Reply to @numberwhun you can wrap many awkward shapes like this. If something is heavy, pop some cardboard in the bottom and tape well #wrappinggifts #LearnOnTikTok #TikTokPartner #fyp

♬ Pascal Letoublon – Friendships(Remix) – 杨邪

Μαλακά παιχνίδια

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι τα λούτρινα ζωάκα – πάντα ένας εφιάλτης για όσους προσπαθούν να τα τυλίξουν για να φαίνονται όμορφα. Η Tik Toker ξεκινά διπλώνοντας ένα κομμάτι χαρτί περιτυλίγματος στη μέση και το κολλάει με ταινία.

Στη συνέχεια, δημιουργεί έναν «πάτο» διπλώνοντας το χαρτί και σφραγίζοντάς το με περισσότερη ταινία. Βάζει το αρκουδάκι μέσα στη χάρτινη συσκευασία περιτυλίγματος που είχε δημιουργήσει και το σφραγίζει με μία λωρίδα ίδιου χαρτιού γύρω από την κορυφή, δημιουργώντας μια «λαβή».

@effectivespaces

How to wrap a cuddly toy #wrappinggifts #TikTokPartner #LearnOnTikTok

♬ original sound – Effective Spaces

Εάν λοιπόν πάντα αναρωτιόσασταν πώς καταφέρνουν άλλοι άνθρωποι να κάνουν τα δώρα τους να δείχνουν τόσο υπέροχα, τώρα μπορείτε, χάρη σε αυτά τα βίντεο, να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments