Διεθνή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Το μήνυμα της Google για τους ήρωες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Το μήνυμα της Google για τους ήρωες
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Η Google αφιέρωσε και πάλι το σημερινό της doodle σε όσους μάχονται κατά του κορωνοϊού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Το τελευταίο διάστημα η Google έχει αλλάξει τα Doodles της. Μέχρι σήμερα αυτά ήταν αφιερωμένα σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο ή ένα γεγονός που σημάδεψε τον πλανήτη. Ωστόσο στην περίοδο της καραντίνας όλα είναι διαφορετικά και η Google δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί.

Όλες αυτές τις μέρες τα Doodles είναι φιερωμένα σε αυτούς που δίνουν μάχη κόντρα στον κορωνοϊό. Η αρχή έγινε με τους γιατρούς, μετά ακολούθησαν οι αστυνομικοί και γενικότερα οι αρχές. Στη συνέχεια είδαμε Doodle αφιερωμένο στους ανθρώπους που εργάζονται για την καθαριότητα. Σήμερα ήταν η σειρά άλλης μιας ομάδας που εργάζεται αδιάκοπα.

Το ευχαριστώ της Google στους υπαλλήλους των Σούπερ Μάρκετ

Η Google ευχαρίστησε με το σημερινό της Doodle τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων. Πρόκειται για τους ανθρώπους που δουλεύουν ασταμάτητα για να μπορούμε να έχουμε εμείς όλα τα αγαθά στο σπίτι μας. Μάλιστα, σε πολλές χώρες δουλεύουν περισσότερο από ποτέ σε σχέση με την προ καραντίνας εποχή.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό», είναι το μήνυμα που εμφανίζεται εάν ο χρήστης κάνει κλικ πάνω στο Google Doodle. Μπορεί οι εργαζόμενοι να μη σώζουν ζωές όπως οι γιατροί, αλλά δεν πρέπει να τους ξεχνάμε γιατί χωρίς αυτούς η μάχη με την πανδημία θα ήταν αρκετά πιο δύσκολη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments