Video

MasterChef 4 spoiler ομαδική δοκιμασία 13/4: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

MasterChef 4 spoiler ομαδική δοκιμασία 13/4: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
MasterChef 4 spoiler ομαδική δοκιμασία 13/4: Στην Οινότρια Γη-Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, βρίσκει τους “Yπέροχους 10” του διαγωνισμού η 7η Ομαδική Δοκιμασία.

MasterChef 4 spoiler ομαδική δοκιμασία 13/4: Με τη Μαρία να είναι η δεύτερη γυναίκα του διαγωνισμού, που κέρδισε με το καλύτερο πιάτο στο Τεστ Δημιουργικότητας, τη θέση της αρχηγού αλλά και την κάρτα Ασυλίας, η ομαδική ξεκινά. Βάζοντας απέναντί της ως αρχηγό, έναν άνδρα αλλά δυνατό μάγειρα, οι δύο πεντάδες διαμορφώνονται λίγο πολύ με έναν γνώριμο τρόπο για άλλη μια φορά.

Το ζητούμενο της σημερινής δοκιμασίας αφορά στο ιδιαίτερο και αρκετά δύσκολο αντικείμενο του wine pairing. Άραγε η 21χρονη Μαρία θα μπορέσει να καταφέρει να συνθέσει ένα μενού, με δεδομένο ότι αυτή τη φορά μόνο οι αρχηγοί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ακούσουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες από τους καλεσμένους των τριών σεφ; Οι καλεσμένοι αυτοί θα είναι ο ιδιοκτήτης του Οίνοscent και sommelier Δάνης Αγαπητός και η sommelier Λίλη Χαλκιά.

Ένα ολοκληρωμένο και απαιτητικό μενού σε δύο εκδοχές, comfort και fine dinning, όλα συνδυασμένα με ιδιαίτερα κρασιά, είναι αυτό που έχουν να ετοιμάσουν οι δύο πενταμελείς ομάδες για τους καλεσμένους αλλά και για τους Μέντορες του διαγωνισμού Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οι ολοκληρωμένες σημειώσεις, η σωστή μεταφορά πληροφορίας στην ομάδα, αλλά και η καλή διάθεση για δημιουργία, είναι τα στοιχεία, που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από το να κερδίσει η καλύτερη ομάδα.

Δείτε το σημερινό τρέιλερ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments