Lifestyle

Λάουρα μας «πέθανες» με το μαγιό σου

Λάουρα μας «πέθανες» με το μαγιό σου
Η Λάουρα Νάργες θυμήθηκε το πέρασμά της από το Survivor και είπε να προκαλέσει αναταραχές στον ανδρικό πληθυσμό.

Είναι από τις παρουσιάστριες που δύσκολα βγαίνουν από το μυαλό. Η όμορφη ξανθιά με το γλυκό πρόσωπο μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην βρίσκεται στο γυαλί, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει στο να θυμίζει την παρουσία της. Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της Λάουρα καθ’ όλα ενεργά, με την παρουσιάστρια να φροντίζει να τα ανανεώνει συνεχώς με προσωπικές της στιγμές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα και να εντυπωσιάζει με τις πόζες και τα ενσταντανέ της. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, η Λάουρα Νάργες έκανε την έκπληξη και τρέλανε ακόμη περισσότερο τους followers της ποζάροντας με μαγιό.

Η όμορφη παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν, δείχνοντας το πόσο της έχει λείψει ο ήλιος και η θάλασσα. Το juicy κορμί της την κάνει πάντα τόσο σέξι και αισθησιακή, που τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες για τους άντρες θαυμαστές της.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει διαχρονικά είναι τόσο… όσο. Ξέρει τα όρια του προκλητικού και κοιτά να μην τα υπερβαίνει ποτέ. Έτσι οι φωτογραφίες που ανεβάζει προσφέρουν στον ανδρικό πληθυσμό την ευκαιρία να φανταστούν το παραπέρα. Τέτοιου είδους ήταν και το στιγμιότυπο που ανέβασε πρόσφατα, φορώντας ένα από τα πιο αισθησιακά μαγιό της συλλογής της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments