Video

Βίντεο με φαντάσματα: Έβαλε κάμερα ασφαλείας και με αυτό που είδε άλλαξε σπίτι

Βίντεο με φαντάσματα: Έβαλε κάμερα ασφαλείας και με αυτό που είδε άλλαξε σπίτι
Βίντεο με φαντάσματα: Μια γυναίκα τοποθέτησε κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της, αλλά αυτό που είδε την ανάγκασε να μετακομίσει.

Βίντεο με φαντάσματα: Το Ίντερνετ είναι γεμάτο με μαρτυρίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν ζήσει μια μεταφυσική εμπειρία. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν και τα σχετικά βίντεο. Κατά καιρούς αυτοί οι ισχυρισμοί και τα πειστήρια τους έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση για το πόσο αξιόπιστα είναι και ο καθένας επιλέγει τι θέλει να πιστέψει.

Σε πολλές περιπτώσεις οι κάμερες ασφαλείας πιάνουν μια ύποπτη κίνηση που είναι αρκετή για να πυροδοτήσει αρκετά σχόλια. Αυτό έγινε και στην περίπτωση που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο. Μια γυναίκα έβαλε στο σπίτι της μια κάμερα ασφαλείας. Ενώ εκείνη κοιμόταν, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μια σκιά που μετακινούταν συνέχεια και επέστρεφε στο ίδιο σημείο. Η τηλεοπτική παραγωγός Stella Hall από την Αριζόνα των ΗΠΑ σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε ενα φανταστεί τι θα κατέγραφε η κάμερά της και φυσικά επέλεξε να αλλάξει σπίτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments