Αθλητισμός

Τάσος Αυλωνίτης Στουρμ Γκρατς: Σκέψεις για επιστροφή του στην Ελλάδα

Τάσος Αυλωνίτης Στουρμ Γκρατς: Σκέψεις για επιστροφή του στην Ελλάδα
Τάσος Αυλωνίτης Στουρμ Γκρατς: Το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε πάτρια εδάφη εξετάζει ο Τάσος Αυλωνίτης.

Τάσος Αυλωνίτης Στουρμ Γκρατς: Να αγωνιστεί ξανά για λογαριασμό κάποιας ελληνικής ομάδας σκέφτεται ο Τάσος Αυλωνίτης. Έπειτα από δύο χρόνια στην Αυστρία και την Στουρμ Γκρατς ο 30χρονος αμυντικός θα ήθελε να επιστρέψει στα ελληνικά γήπεδα. Ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να βρει τον σύλλογο που θα τον εντάξει στο ρόστερ του.

Άρης και Ατρόμητος στο μπλοκάκι του:

Οι φήμες των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με την Sportday, αναφέρουν ότι προτεραιότητα του Αυλωνίτη αν επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι η Αθήνα. Φυσικά και το ενδιαφέρον του Άρη δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, αλλά θα προτιμούσε για παράδειγμα ένα ανάλογο συμβόλαιο στο Περιστέρι με τον Ατρόμητος. Ο Γιώργος Σπανός ωστόσο δίνει στην πράξη τα λεφτά που συμφωνεί με κάθε παίκτη και αποφεύγει να κάνει συμφωνίες “με τα λόγια”. Επιπλέον, τα χρήματα που ζητάει ο Τάσος είναι απαγορευτικά για το νέο μπάτζετ των Περιστεριωτών. Οπότε, με τα τωρινά δεδομένα η επιλογή της Θεσσαλονίκης φαντάζει πιο ιδανική.

Σημειώνεται, πως ο έμπειρος στόπερ δεν θέλησε να μπει σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Στουρμ Γκρατς. Στο μυαλό του είναι μονάχα η εύρεση ομάδας που να ικανοποιεί τα οικονομικά του “θέλω”,  τα οποία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φτάνουν τις 100.000 ευρώ.

Ο Τάσος Αυλωνίτης, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την τοπική ομάδα της γενέτειράς του Χαλκίδας «Χαλκίνεος», με την οποία αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Εύβοιας. Το 2007 πήρε μεταγραφή για το Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίστηκε τρεις περιόδους στη Β΄ Εθνική, εκ των οποίων τη μία αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ηλυσιακό. Το 2010 μεταγράφηκε στην Καβάλα, όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2010-11. Μετά την περιπέτεια της ομάδας, λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο στημένων αγώνων, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανιώνιο.

Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, έλαβε μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου, όμως με την ολοκλήρωσή της αποφασίστηκε όπως παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Τελικά όμως με την ξαφνική αποχώρηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου τα δεδομένα άλλαξαν και παρέμεινε στον Ολυμπιακό. Την 1η Φεβρουαρίου 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην αυστριακή Στουρμ Γκρατς για έξι μήνες, ενώ την 1η Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους αποχώρησε ως ελεύθερος. Τον Ιανουάριο του 2017 συμφώνησε να συνεχίσει στη σκωτσέζικη Χαρτς για έξι μήνες. Τον Σεπτέμβριο του 2017 συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Στις 18 Απριλίου 2018 το σύμβολαιό του με τους πράσινους λύθηκε κοινή συναινέσει. Στις 27 Απριλίου 2018, επέστρεψε στην Στουρμ Γκρατς με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments