Ελλάδα

Νίκος Χαρδαλιάς: Τις μέρες του Πάσχα θα ισχύσει ότι και τις υπόλοιπες, ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε γιορτές

Νίκος Χαρδαλιάς: Τις μέρες του Πάσχα θα ισχύσει ότι και τις υπόλοιπες, ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε γιορτές
Νίκος Χαρδαλιάς: Όλα όσα είπε στην σημερινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων σχετικά με την άρση των μέτρων.

Νίκος Χαρδαλιάς: Στη σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του θανατηφόρου ιού στην Ελλάδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αφού πήρε το λόγο μετά την ενημέρωση του κύριου Τσιόδρα, τόνισε πως: «Η προσπάθεια συνεχίζεται. Γίνεται πολλή συζήτηση για το τι ισχύει τις μέρες του Πάσχα. Ισχύει ότι ισχύει τις υπόλοιπες μέρες. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε γιορτές».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ως κοινωνία έχουμε δείξει μεγάλη ωριμότητα. Θα περάσουμε το φετινό Πάσχα στο σπίτι, το αρνί ή θα το ψήσουμε μόνοι στο σπίτι ή στο φούρνο της γειτονιάς. Είναι μεγάλο το στοίχημα. Μη θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή μας. Δεν πρέπει να καταστρέψουμε σε λίγες ώρες αυτά που έχουμε καταφέρει με πολλές στερήσεις».

Στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και πότε αυτή θα ξεκινήσει. «Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Η όποια άρση θα ξεκινήσει όταν κριθεί ότι μπορεί να γίνει. Τα μέτρα ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου. Υπομονή λοιπόν. Η κυβέρνηση προετοιμάζεται με σχέδιο και μέθοδο» είπε και ανακοίνωσε την εντατικοποίηση των ελέγχων σε κομβικά σημεία των οδικών δικτύων.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments