Διεθνή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Το μήνυμα της Google για τους διανομείς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Το μήνυμα της Google για τους διανομείς
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Η Google αφιερώνει το σημερινό της doodle στους εργαζόμενους σε υπηρεσίες συσκευασίας, αποστολών και παραδόσεων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Για άλλη μία μέρα η Google στέκεται στο πλάι όλων όσων αυτές τις δύσκολες ώρες για την ανθρωπότητα συνεχίζουν να προσφέρουν το έργο τους. Σήμερα την τιμητική της κορυφαίας μηχανής αναζήτησης έχουν οι εργαζόμενοι σε υπηρεσίες συσκευασίας, αποστολών και παραδόσεων, οι οποίοι συνεχίζουν χωρίς σταματημό να προσφέρουν στην κοινωνία εξυπηρετώντας εκατομμύρια πολίτες ανά τον κόσμο.

Με το σύνολο του πλανήτη να βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες σε κατ’ οίκον περιορισμό, η μεταφορά προϊόντων πραγματοποιείται σχεδόν στο σύνολό της με τη αποκλειστική βοήθεια των διανομέων, των ανθρώπων που με τα μηχανάκια και τα βαν τρέχουν ασταμάτητα για να παραδώσουν σε κάθε σπίτι την παραγγελία που έχει προπληρωθεί.

Αυτοί βρίσκονται ανάμεσα στους ήρωες των ημερών, που αψηφούν την υγεία τους προκειμένου η οικονομία να συνεχίσει να κινείται και ο κάθε ένας από εμάς πραγματοποιεί την καθημερινότητά του έχοντας τα απαραίτητα «υλικά». Ανέκαθεν το επάγγελμα του διανομέα ήταν από τα πιο απαιτητικά, καθώς ο χρόνος και οι συνθήκες εργασίας δεν είναι και οι καλύτεροι σύμμαχοι για εκείνους.

μέχρι τώρα η πανδημία του κορωνοϊού, COVID-19 έχει στοιχίσει τη ζωή σε 123.920 ανθρώπους, ενώ 1.961.950 άνθρωποι σε 193 χώρες και εδάφη έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό. Αισιόδοξο στοιχείο αποτελεί ο αριθμός των 413.800 περίπου ατόμων που έχουν λάβει μέχρι τώρα εξιτήριο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Google τιμά όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό. Τις τελευταίες εβδομάδες η Google άλλαξε την πολιτική της, που αφιέρωνε τα Doodle σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο ή γεγονός. Οι πρώτοι που τιμήθηκαν ήταν οι εργαζόμενοι στη δημόσια υγεία και οι ερευνητές της επιστημονικής κοινότητας. Ακολούθησαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές, οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και γενικότερα οι αρχές, οι υπάλληλοι καθαριότητας, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα τροφίμων, ενώ χθες Μεγάλη Τρίτη ήταν αφιερωμένο στους εργαζόμενους των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments