Lifestyle

Η Ασημίνα του MasterChef γυμνάζεται και μας κολάζει

Η Ασημίνα του MasterChef γυμνάζεται και μας κολάζει
Έγινε γνωστή από το πέρασμά της από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR και έκτοτε έχει καταφέρει να εδραιώσει τη παρουσία της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Όποιος έβλεπε τον προηγούμενο κύκλο του MasterChef την ξέρει σίγουρα. Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι από τις διαγωνιζόμενες που δύσκολα βγαίνουν από το μυαλό των ανδρών. Η ξανθιά μαγείρισσα κατάφερε να παραμείνει αρκετά στον διαγωνισμό και παράλληλα να κλέψει τα όνειρα πολλών ανδρών, οι οποίοι την καμάρωναν στις δοκιμασίες του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Ασημίνα Ουστάλλι έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο προηγούμενο κύκλο του MasterChef. Μπορεί στην αρχή να μην έδειχνε «δυνατή», κατάφερε όμως να βελτιώσεις τις μαγειρικές της ικανότητες και να παραμείνει για αρκετό καιρό στο παιχνίδι. Η εντυπωσιακή παίκτρια, πήρε τα μυαλά των ανδρών, καθώς η εμφάνισή της είναι σέξι και μάλιστα στο Instagram, μετρά χιλιάδες followers.

Παράλληλα με την μαγειρική, η Ασημίνα ξεδιπλώνει σιγά σιγά και άλλες αρετές. Η όμορφη μαγείρισσα λατρεύει να γυμνάζει το κορμί της και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο τελευταία φροντίζει να δείχνει την εξέλιξη του κορμιού της ανεβάζοντας βίντεο κάνοντας ασκήσεις που κόβουν την ανάσα.

Πρόσφατα η Ασημίνα ανέβασε στο Instagram βίντεο το οποίο προκάλεσε ταραχές. Οι χιλιάδες ακόλουθοι της δεν σταμάτησαν να παρατηρούν τα ανοίγματα της όμορφης ξανθιάς, η οποία έδειξε να είναι απόλυτα αφοσιωμένη στον σκοπό της και την εκγύμναση του κορμιού της. Είναι ένα από τα δυνατά της σημεία και το ξέρει πολύ καλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments