Πολιτική

Ανδρέας Ξανθός ΣΥΡΙΖΑ: «Θετικοί σε πασχαλινό lockdown»

Ανδρέας Ξανθός ΣΥΡΙΖΑ: «Θετικοί σε πασχαλινό lockdown»
Ανδρέας Ξανθός ΣΥΡΙΖΑ: Η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζεται θετική σε κάθε μέτρο που αφορά κατευθυντήριες γραμμές των επιστημόνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ανδρέας Ξανθός ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ του μέτρου της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα εμφανίστηκε σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς θετικά μέχρι τώρα αποτιμά την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός.

Συμμετέχοντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από κοινού με τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση, «είμαστε σε μια φάση κρίσιμη για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα. Έχουμε μια ηπιότερη πορεία της νόσου και ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων, και ως προς τον αριθμό των διασωληνωμένων και των θανάτων» υπογράμμισε ο κ. Ξανθός, προσθέτοντας ότι «αυτή είναι μια καλή εξέλιξη που δεν πρέπει να τεθεί σε διακινδύνευση την επόμενη περίοδο».

Στο πλαίσιο αυτό, «θεωρώ ότι χρειαζόμαστε τώρα σε αυτή τη φάση προσοχή και άρα οι όποιες συστάσεις και κατευθυντήριες οδηγίες από τους ειδικούς επιστήμονες στις επόμενες ημέρες πρέπει να γίνουν αποδεκτές και να τηρηθούν» εξήγησε ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπενθύμισε ότι «αποδεχόμαστε τη λογική και την στρατηγική των μέτρων αποφυγής συγχρωτισμού, της τήρησης των κοινωνικών αποστάσεων και του μετριασμού της διασποράς του ιού». Παράλληλα, ο κ. Ξανθός επισήμανε την ανάγκη «για τεκμηριωμένη και με καλό τρόπο απεμπλοκή» από την καραντίνα τις επόμενες ημέρες, συμπεραίνοντας πως «τα έχουμε πάλει καλά σε γενικές γραμμές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments