Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [15/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [15/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [15/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [15/04/20].

Κριός

Τα λόγια σας είναι η πανοπλία σας. Όταν δεν θέλετε να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο, απλά ανοίγετε το στόμα σας και μιλάτε. Μήπως έτσι γίνεστε απρόσιτοι; Μην κρύβεστε πίσω από ένα τείχος φλυαρίας. Παραμείνετε ακίνητοι και σιωπηλοί. Η οικειότητα έγκειται στην απουσία θορύβου και στην ζεστασιά της εγγύτητας.

Ταύρος

Απολαύστε την εργένικη ζωή σας. Δεν είναι κακό αν δεν θέλετε δεσμεύσεις. Έχετε άφθονο χρόνο για να επεξεργαστείτε τους λόγους αυτής της απόφασής σας αργότερα. Προς το παρόν, ξεχάστε όλα αυτά τα γλυκανάλατα και ρομαντικά πράγματα που πάνε πακέτο με μια σχέση.

Δίδυμοι

Αν περιμένετε να συμβεί κάτι, μην το κάνετε. Δεν θα συμβεί τίποτα. Δεν φταίνε τα άστρα για την ατυχία σας. Εξάλλου χρειάζεται και λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας για να κάνετε γνωριμίες. Κάντε κάτι απλό για να συνδεθείτε με τους άλλους ανθρώπους ακόμη και αν δεν μπορείτε να βγείτε από το σπίτι. Θα χαρείτε που το κάνατε.

zodia-zevgari-couple-1200x801

Καρκίνος

Το ένστικτό σας είναι αλάνθαστο σήμερα. Καλά θα κάνετε να του δώσετε την πρέπουσα σημασία. Αν το άτομο με το οποίο μιλάτε, αρχίσει να κάνει νευρικές κινήσεις και να γίνεται σαρκαστικό, απομακρυνθείτε χωρίς δικαιολογίες. Δεν υπάρχει λόγος να χάνετε τον χρόνο σας.

Λέων

Σε κάθε τομέα της ζωής σας σάς αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο. Και είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι γύρω σας συναγωνίζονται για την προσοχή σας. Προσέξτε, όμως, να μην παρασυρθείτε από τη λάμψη σας. Επικεντρωθείτε στο να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς.

Παρθένος

Η αναζήτηση του τέλειου συντρόφου μοιάζει με την εξόρυξη πολύτιμων λίθων. Θα βρείτε πολλούς άνθρακες μέχρι να ανακαλύψετε τον θησαυρό. Καθώς περνάτε από το ένα διαδικτυακό προφίλ στο άλλο, εξασκείστε τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Ακόμη και αν τελικά μείνετε με άδεια τα χέρια, θα έχετε κερδίσει πολύτιμη εμπειρία.

Ζυγός

Η ζωή είναι αρκετά δύσκολη για εσάς τώρα. Είναι λες και χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Τη μια στιγμή νιώθετε ότι πατάτε σε στέρεο έδαφος και την άλλη πασχίζετε να κρατηθείτε στην επιφάνεια. Ανάμεσα στην δουλειά και την ερωτική σας ζωή, αναρωτιέστε πότε επιτέλους θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα επανέλθει η κανονικότητα.

Σκορπιός

Να είστε ο εαυτός σας. Και αυτό γιατί αν παίζετε ρόλους δεν θα αρέσετε σε κανέναν. Εκτός από το γεγονός ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις των άλλων, σίγουρα θα βρεθεί και κάποιος που θα κριτικάρει την ερμηνεία σας. Κάντε πράγματα που μιλούν στην ψυχή σας. Αν δεν είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, δεν θα καταφέρετε ποτέ να γίνετε ευτυχισμένοι.

Τοξότης

Η επιθυμία σας είναι να βρείτε κάποιο άτομο με το οποίο να μοιράζεστε παρόμοια συναισθηματικά χαρακτηριστικά, ιδανικά και όνειρα. Αν αυτά είναι εντελώς αντίθετα, τα πράγματα δεν θα λειτουργήσουν ανάμεσά σας. Μην ψάχνετε την τελειότητα. Αναζητήστε καλοσύνη και κατανόηση. Αν οι προθέσεις σας είναι ξεκάθαρες, όλα θα πάνε καλά. zodia-love-erotas-zevgari6-1200x800

Αιγόκερως

Αναζητάτε το τέλειο ταίρι – αλλά αυτό δεν υπάρχει! Ζήστε σύμφωνα με τα υψηλά ιδανικά και τις αξίες σας και θα προσελκύσετε το κατάλληλο άτομο για εσάς. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα υποβόσκοντα συναισθήματα πίσω από την λαχτάρα σας για τελειότητα.

Υδροχόος

Σήμερα το μάτι σας θα πέσει πάνω στο πιο ασυνήθιστο άτομο. Μπορεί μάλιστα να μην έχετε την καλύτερη άποψη για αυτό. Όλα θα αλλάξουν, όμως, μετά από μια συζήτηση μαζί του.

Ιχθύες

Μια φανταστική ενέργεια εισβάλλει στη ζωή σας και προκαλεί τις πιο εκκεντρικές ιδέες στο μυαλό σας. Σας προειδοποιούμε: Μην αφήσετε τις τρελές αυτές σκέψεις, να υπονομεύσουν τη λογική που συνήθως επιδεικνύετε σε αντίστοιχες καταστάσεις. Αποδεχτείτε τις, αλλά μην δεσμευτείτε αμέσως σε κάτι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments