Video

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Έκανε βαράκι την κόρη του

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Έκανε βαράκι την κόρη του
Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές της καραντίνας, καθώς όπως αναρτήθηκε από τον λογαριασμό του στο Instagram φροντίζει να συνδυάζει την προπόνηση με τη ψυχαγωγία της αγαπημένης του κόρης.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δείχνει να απολαμβάνει τις μέρες της καραντίνας. Η καθημερινότητα πλέον τον βρίσκει μόνιμα στο σπίτι δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα, την σύζυγό του και την όμορφη κόρη τους.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ανήκουν στο παρελθόν, καθώς εδώ και έναν μήνα οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους μιας και τα πρωταθλήματα έχουν «παγώσει». Οι ομάδες έχουν σταματήσει τις προπονήσεις, όμως οι ποδοσφαιριστές προκειμένου να παραμείνουν σε καλή φυσική κατάσταση πραγματοποιούν ατομικά προγράμματα από το σπίτι τους.

Έτσι και ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος προπονείται καθημερινά στο σπίτι του με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμος για την ώρα της επιστροφής στη δράση. Ο 35χρονος μάλιστα πρόσφατα ανάρτησε βίντεο με τις επιδόσεις του εντός των τεσσάρων τοίχων.

Σε αυτό συμμετέχει και η μικρή του κόρη, η οποία όπως θα δείτε έχει αναλάβει τον ρόλο της… μπάρας για το καλό του πατέρα της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments