Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [16/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [16/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [16/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [16/04/20].

Κριός

Αν δεν ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε το τελευταίο σας φλερτ στην οικογένεια και τους φίλους σας, τότε μάλλον χάνετε το χρόνο σας μαζί του. Αλλά επειδή είστε αρκετά πεισματάρηδες, θα εξακολουθήσετε τη σχέση σας μαζί του.

Ταύρος

Μην αφήνετε την τελειομανία σας να ανακατεύεται στην ερωτική σας ζωή. Συνδεθείτε με κάποιο άτομο από ένα site γνωριμιών, που κανονικά δεν είναι ο «τύπος» σας. Αν αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο άλμα, αφήστε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν.

Δίδυμοι

Μην δεσμεύεστε με ένα μόνο άτομο τώρα. Εξασκείστε τις κοινωνικές σας δεξιότητες και πηγαίνετε από το ένα διαδικτυακό φλερτ στο άλλο. Ίσως έχετε την τάση να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Καλό θα ήταν, όμως, να μην υπεραναλύετε τα πράγματα. Απολαύστε τη διαδικασία χωρίς δεύτερες σκέψεις.

zodia-zevgari-couple-1200x801

Καρκίνος

Σας έχουν πέσει όλα μαζεμένα – και το μόνο που θέλετε είναι να συρθείτε πίσω στο κρεβάτι σας και να κρυφτείτε. Παρά την επιθυμία σας να πέσετε σε χειμερία νάρκη, θα πρέπει να βρείτε το κουράγιο να σηκωθείτε και να κάνετε κάτι. Ακόμη και αν αυτό είναι απλά μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο.

Λέων

Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Θέλετε συγκεκριμένα πράγματα αλλά επίσης χρειάζεστε και ένα διάλειμμα. Πώς θα τα συνδυάσετε αρμονικά αυτά τα δύο; Περάστε μια μέρα χωρίς να κάνετε τίποτα. Απλά χαλαρώστε και απολαύστε όσα έχετε. Αν αισθάνεστε μοναξιά, τηλεφωνήστε σε κάποιον για να μιλήσετε.

Παρθένος

Είστε αρκετά εκλεκτικοί με τα άτομα με τα οποία φλερτάρετε. Δεν είναι κακό, αλλά αυτού του είδους η σκέψη μπορεί να είναι κοντόφθαλμη. Δεν μπορεί να είναι όλοι τέλειοι. Μην αφήνετε κάποια εξωτερικά ψεγάδια να καθορίσουν την προσωπικότητα του ατόμου που έχετε απέναντί σας.

Ζυγός

Σήμερα ζυγίζετε όλες τις επιλογές σας και δυσκολεύστε να διαλέξετε. Θέλετε κάποιον εκκεντρικό ή μειλίχιο; Θέλετε να ρισκάρετε ή να παίξετε εκ του ασφαλούς; Σταματήστε να χάνετε τον χρόνο σας και διασκεδάστε. Σας αρέσει η περιπέτεια. Αφήστε στην άκρη την ανάγκη σας για ασφάλεια και ισορροπία. Κάντε μια βόλτα στην τρελή πλευρά της ζωής!

Σκορπιός

Η αυτοσυγκράτηση και το πάθος σας μπορεί να φτάσουν σε αδιέξοδο σήμερα. Οι φιλοδοξίες σας μπορεί να σαμποτάρουν την ερωτική σας ζωή. Ακόμη και αν όλα σήμερα σας δελεάζουν να ασχοληθείτε με τη δουλειά, εξωτερικεύστε την παθιασμένη φύση σας.

Τοξότης

Παίξτε εκ του ασφαλούς σε ό,τι αφορά αυτά που λέτε τώρα. Διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να ανακαλέσετε. Ο περιπετειώδης χαρακτήρας σας σάς οδηγεί σε νέες γνωριμίες. Προσπαθήστε να μην τα χαλάσετε όλα με το μεγάλο στόμα σας. zodia-love-erotas-zevgari6-1200x800

Αιγόκερως

Η καταναλωτική σας μανία μπορεί να σας αφήσει με το πορτοφόλι άδειο. Η κατάσταση απαιτεί να δείξετε εφευρετικότητα. Αναζητήστε ευκαιρίες και δωρεάν πράγματα στο διαδίκτυο. Φυλάξτε τα χρήματά σας για τα μελλοντικά σας ραντεβού.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα ζωντανεύει την εφευρετικότητά σας. Το πεδίο είναι ανοιχτό στην ερωτική σας ζωή. Αφεθείτε στη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα μέσω διαδικτύου: Από εικονικές ξεναγήσεις σε μουσεία και ιστορικούς χώρους μέχρι μαθήματα τέχνης.

Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεστε σε άρνηση σχετικά με την αναζήτηση της αδερφής-ψυχής σας. Μην αγχώνεστε. Θα συμβεί. Όλα είναι πιθανά. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments