Διεθνή

Κορωνοϊός Κίνα: Αυξάνει τον συνολικό αριθμό των θανάτων σε 4.632, μετά τα νέα στοιχεία της Ουχάν

Κορωνοϊός Κίνα: Αυξάνει τον συνολικό αριθμό των θανάτων σε 4.632, μετά τα νέα στοιχεία της Ουχάν
Κορωνοϊός Κίνα: Στην Ουχάν επανεξέτασαν τη λίστα των θυμάτων από κορωνοϊό και ανακοίνωσε αύξηση 1.290 νεκρών στο επίκεντρο της πανδημίας.

Κορωνοϊός Κίνα: Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Κίνα από τον νέο κορονοϊό αυξήθηκε σε 4.632, από 3.322, μετά την ανακοίνωση νέων στοιχείων από την Ουχάν, το επίκεντρο της επιδημίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η υγειονομική αρχή της χώρας.

Ο Μι Φενγκ, ο εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας, δήλωσε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ότι η Κίνα αύξησε επίσης τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων –με καταμέτρηση έως αργά το βράδυ χθες, 16 Απριλίου, σε 82.692, από 82.367.

Η πόλη Ουχάν στην κεντρική Κίνα αναθεώρησε σήμερα τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και θανάτων της από τη νόσο του νέου κορωνοϊού (COVID-19).

Ο αριθμός των κρουσμάτων δεν αυξήθηκε κατά πολύ, αλλά ο αριθμός των θυμάτων σχεδόν διπλασιάστηκε με αποτέλεσμα να αλλάζει και το ποσοστό θνησιμότητας. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της Covid-19 στην Ουχάν, επίκεντρο της επιδημίας, έως αργά το βράδυ χθες, Πέμπτη 16 Απριλίου, αναθεωρήθηκε κατά 325 και ανήλθε σε 50.333 και ο αριθμός των θανάτων κατά 1.200 και ανήλθε σε 3.869.

Σε ανακοίνωση, η δημοτική υπηρεσία της Ουχάν για την πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας Covid-19 αναφέρει ότι οι αναθεωρήσεις έγιναν σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς, καθώς και την αρχή της ευθύνης για την Ιστορία, τους πολίτες και τους θανόντες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments