Πολιτική

“Σκοιλ Ελικικού” Τσίπρας: Σκάνδαλο της κυβέρνησης το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης – Υπόλογος ο κ. Μητσοτάκης

“Σκοιλ Ελικικού” Τσίπρας: Σκάνδαλο της κυβέρνησης το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης – Υπόλογος ο κ. Μητσοτάκης
"Σκοιλ Ελικικού" Τσίπρας: Αναλυτικά τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα κραυγαλέα λάθη, που συνάντησαν οι επιστήμονες στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για τα 600 ευρώ.

Σκοιλ Ελικικού” Τσίπρας: Σαφείς εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ακατανόητες εκφράσεις εντός των προγραμμάτων κατάρτισης των επιστημόνων για το επίδομα των 600 ευρώ ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας. Ειδικότερα, επιστήμονες, που μπήκαν στο πρόγραμμα, διαπίστωσαν προχειρότητα, λάθη και ανακρίβειες. Με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε “υπόλογο” τον Πρωθυπουργό για το “πάρτι” που -όπως υποστήριξε- στήθηκε με τα ΚΕΚ και εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προαναγγέλοντας σκληρή μάχη στο ελληνικό Κοινοβούλιο προκειμένου να δοθούν οι αναγκαίες απαντήσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας:

“Η ΝΔ μας έχει συνηθίσει σε δεκάδες σκάνδαλα ιδιαίτερα τις εποχές που για τους πολίτες προβλέπει λιτότητα και ανέχεια. Σκάνδαλο όμως όπως το «Σκοιλ Ελικικού» και το «Μέτζη του νέουκτη», που αποτελούν το αποτέλεσμα του πάρτι των προγραμμάτων «κατάρτισης» με τα χρήματα που έπρεπε να δίνονται σε επιστήμονες, μόνο ο κος Μητσοτάκης και οι εντιμότατοι φίλοι του θα μπορούσαν να σκεφτούν και να πραγματοποιήσουν.

Τώρα καταλαβαίνουν όλοι πού πάει το δημοσιονομικό μαξιλάρι με τα 37 δισ. ευρώ που ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε και άφησε στη σημερινή κυβέρνηση. Ο κος Μητσοτάκης είναι υπόλογος για όσα γίνονται σε μια περίοδο που υποφέρουν άνθρωποι. Πρέπει να δώσει απαντήσεις και να αφήσει τα «ζαβαρακατρανέμια»…

Και θα τον φέρω στη Βουλή, θέλει δε θέλει, να δώσει απαντήσεις”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments