Ελλάδα

Ωράριο σούπερ μάρκετ Μεγάλο Σάββατο: Αυτές είναι οι ώρες λειτουργίας για σήμερα

Ωράριο σούπερ μάρκετ Μεγάλο Σάββατο: Αυτές είναι οι ώρες λειτουργίας για σήμερα
Ωράριο σούπερ μάρκετ Μεγάλο Σάββατο: Για 13 ώρες θα είναι σήμερα ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ.

Ωράριο σούπερ μάρκετ Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ και καταστημάτων για το Μεγάλο Σάββατο γνωστοποίησε η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής:

  • Μεγάλο Σάββατο από 7:00 έως 20:00.

Τις παραπάνω ώρες είχε γνωστοποιήσει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. «Διανύουμε την πιο κρίσιμη εβδομάδα. Οι επιλογές μας τις επόμενες ημέρες θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Είναι σημαντικό να δείξουμε σύνεση και αποφασιστικότητα τα επόμενα εικοσιτετράωρα» ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, επαναλαμβάνοντας πως «δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων τις ημέρες του Πάσχα. Δεν πρέπει να ετοιμαζόμαστε να μαζευτούμε γύρω από το τραπέζι του Πάσχα».

Χθες, Μεγάλη Παρασκευή η κίνηση ήταν αυξημένη με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές αναγκάζοντας το Υπουργείο Ανάπτυξης να παρατείνει τη λειτουργεία των σούπερ μάρκετ κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και σήμερα εφόσον παρατηρηθούν τα ίδια φαινόμενα.

Σημειώνεται πώς την Κυριακή του Πάσχα τα σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά, ωστόσο κανονικά θα λειτουργούν φούρνοι και ζαχαροπλαστεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments