Πολιτική

Στέλιος Πέτσας επίθεση ΣΚΑΙ: Η κυβέρνηση καταδίκασε την επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΙ

Στέλιος Πέτσας επίθεση ΣΚΑΙ: Η κυβέρνηση καταδίκασε την επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΙ
Στέλιος Πέτσας επίθεση ΣΚΑΙ: «Καταδικάζω, εκ μέρους της κυβέρνησης, κάθε προσπάθεια φίμωσης της ελευθερίας του τύπου και των μέσων ενημέρωσης», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, λόγω της επίθεσης με μολότοφ στον όμιλο ΣΚΑΙ.

Στέλιος Πέτσας επίθεση ΣΚΑΙ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ καταδίκασε την επίθεση με μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό. “Καταδικάζω, εκ μέρους της κυβέρνησης, κάθε προσπάθεια φίμωσης της ελευθερίας του τύπου και των μέσων ενημέρωσης. Αυτή η προσπάθεια εκφοβισμού πέφτει στο κενό γιατί η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή και απομονώνει τέτοιες ενέργειες”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Πέτσας δήλωσε: “Είναι κατηγορηματικό το ‘όχι’ και είναι και ξεκάθαρη η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη συνέντευξη στην εφημερίδα “Καθημερινή”, επομένως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και δεν ασχολούμαστε με τις φοβίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι η πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση τουλάχιστον που η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να ζητά εκλογές, φοβάται τις εκλογές. Δεν ασχολούμαστε με αυτό, δεν υπάρχουν εκλογές”.

Ενόψει της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία ο κ. Πέτσας σημείωσε: “Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει βαθιά στην κοινοβουλευτική μας δημοκρατία και κάθε φορά είναι έτοιμος να έρθει στη Βουλή, να τοποθετηθεί ώστε να μάθουν και οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και όλοι οι πολίτες τί συμβαίνει για όλα τα θέματα αιχμής που τους αφορούν”.

4 κουκουλοφόροι έριξαν μολότοφ

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση έγινε στις 3 τα ξημερώματα από 4 κουκουλοφόρους, που έριξαν 3 μολότοφ στον όμιλο του ΣΚΑΪ στο Φάληρο, και εξαφανίστηκαν. Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους στο δυτικό τμήμα και πέταξαν τρεις μολότοφ που δεν προκάλεσαν υλικές ζημιές και εξαφανίστηκαν.

Άμεσα ήρθε η αστυνομία στον ΣΚΑΪ με τρία περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ και η κινητοποίηση των ανδρών της ασφάλειας του σταθμού, ήταν έγκαιρη που κινήθηκαν προς το σημείο της επίθεσης προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση και να τραπούν οι άγνωστοι σε φυγή.

Οι αστυνομικοί με το που έφθασαν στην ΣΚΑΪ ξεκίνησαν την έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Όπως είπε και ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα»: «Είμαστε όλοι καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments