Ελλάδα

Ρέμος: Ο Αντώνης Ρέμος κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές μετά την Ανάσταση και το Twitter πήρε «φωτιά»

Ρέμος: Ο Αντώνης Ρέμος κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές μετά την Ανάσταση και το Twitter πήρε «φωτιά»
Ρέμος: Λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, το Mega μετέδωσε τη συναυλία που έδωσε, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Αντώνης Ρέμος και το Twitter πήρε «φωτιά».

Ρέμος: Τα μουσικά προγράμματα είχαν την τιμητική τους στους τηλεοπτικούς σταθμούς, λίγο μετά την Ανάσταση, και έτσι το Mega εμπιστεύθηκε τον Αντώνη Ρέμο για τη διασκέδαση του κοινού. Συγκεκριμένα, το «Μεγάλο Κανάλι» μετέδωσε τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, που πραγματοποιήθηκε, τον περασμένο Φεβρουάριο, στο Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), στο πλαίσιο του «Live Experience Tour 2020». Τον καλλιτέχνη τίμησαν με την παρουσία τους η Καίτη Γαρμπή, η Μελίνα Ασλανίδου, η Μαντώ και ο Μάνος Πυροβολάκης.

Έτσι, οι χρήστες του Twitter συγκεντρώθηκαν στο hashtag #remoslivetour και κατέκλυσαν το timeline μας με αποθεωτικά σχόλια.

Ποιος είναι ο Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος (πραγματικό όνομα: Αντώνιος Πασχαλίδης) (Ντίσελντορφ, 19 Ιουνίου 1970) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώιμη ηλικία των 17 ετών, αρχικά τραγουδώντας σε μία τοπική κοσμική ταβέρνα.

Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Ρέμου έγινε το 1992 στο 31ο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Μετά από πολλές εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα, ο Ρέμος κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα το Πάσχα του 1995 στο κέντρο “Διογένης Palace”, μαζί με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Στέφανο Κορκολή και Μάριο Τόκα. Την ίδια χρονιά, υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και προσανατολίζεται σε μία δισκογραφική καριέρα.

Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο “Αντώνης Ρέμος” και γίνεται μέσα σε λίγους μήνες χρυσός και σε λιγότερο από ένα χρόνο πλατινένιος. Το 1997 ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις στις “Χάντρες” και στο “Διογένης Palace”. Τον Απρίλιο του 1998 κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του με τον τίτλο “Καιρός Να Πάμε Παρακάτω”. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος.

Έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 1999 κυκλοφορεί στην αγορά ένας ακόμη δίσκος του με τίτλο “Πάλι απ’ την αρχή”. Στους δύο αυτούς δίσκους ο Ρέμος συνεργάζεται με τους συνθέτες Χρήστο Νικολόπουλο και Σταμάτη Σπανουδάκη. Το Album γίνεται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πολυπλατινένιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments