Ελλάδα

Θεσσαλονίκη φωτιά: Ο γιος πίσω από την τραγωδία στο διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη φωτιά: Ο γιος πίσω από την τραγωδία στο διαμέρισμα
Θεσσαλονίκη φωτιά: Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται η φωτιά στο διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή του Πάσχα.

Θεσσαλονίκη φωτιά: Τραγικές διαστάσεις παίρνει το συμβάν με τη φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη σήμερα. Ένας 45χρονος συνελήφθη για το θάνατο του πατέρα του. Πρώτα ήταν η φωτιά και μετά η σύλλληψή του για εμπρησμό, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του πατέρα του. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία συνελήφθη, έπειτα από αναζήτηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του ηλικωμένου πατέρα του, στη διάρκεια πυρκαγιάς, που ξέσπασε σήμερα το πρωί, σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άντρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του 87χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο εσωτερικό της κατοικίας του, έπειτα από την πυρκαγιά.

Στις 7:20 το πρωί σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα ορόφου στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα οχήματα -μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο- και 25 πυροσβέστες. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε και η φωτιά -στη διάρκεια της οποίας ο ηλικιωμένος άντρας έχασε τη ζωή του και η σύζυγός του υπέστη εγκαύματα- ετέθη υπό έλεγχο.

Λίγο αργότερα, η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισε να διερευνά την εκδοχή του εμπρησμού και να αναζητά τον έναν από τους δύο γιους της οικογένειας και τελικά προχώρησε στη σύλληψη του 45χρονου άντρα. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα στο διαμέρισμα και υπέστησαν εγκαύματα η μητέρα όσο και ο αδερφός του 45χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η σύζυγος του 86χρονου θύματος και ο δεύτερος γιος του, ηλικίας 46 ετών, μεταφέρθηκαν με εγκαύματα σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλο ένα άτομο, σε μπαλκόνι γειτονικού διαμερίσματος, αντιμετώπισε καρδιοαναπνευστικά προβλήματα. Ο 45χρονος γιος που διέμενε στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας φέρεται ότι περιέλουσε τον 86χρονο πατέρα του με βενζίνη και του έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να βρει φρικτό θάνατο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments