Ελλάδα

Κορωνοϊός έκτακτο: Κατέληξε 86χρονος στο ΑΧΕΠΑ – Στους 117 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορωνοϊός έκτακτο: Κατέληξε 86χρονος στο ΑΧΕΠΑ – Στους 117 οι νεκροί στην Ελλάδα
Κορωνοϊός έκτακτο: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών λόγω κορωνοϊού στη χώρα μας, αφού ένας 86χρονος που κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ τη Δευτέρα του Πάσχα, ανέβασε τον αριθμό στους 117.

Κορωνοϊός έκτακτο: Ο κορωνοϊός ευθύνεται για το θάνατο ενός ακόμη συμπολίτη μας. Πρόκειται για έναν 86χρονο που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον ιό και ανέβασε τον αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα στους 117. Ο 86χρονος στο ΑΧΕΠΑ είναι το τέταρτο θύμα στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, ενώ ο κορονοϊός κατέγραψε σήμερα δέκα νέα κρούσματα ύστερα από την ημερήσια ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν για ακόμη μια μέρα τους νεκρούς και τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου ΥγείαςΣωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο είναι 10, και πλέον τα κρούσματα στο σύνολο τους στην Ελλάδα είναι 2.245. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω infographic, οι θάνατοι έφτασαν τους 116 (πλέον 117), αφού σήμερα πέθαναν άλλοι 7 συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.245. Από αυτά, 570 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 950 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα, ενώ συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments