Πολιτική

Γιάνης Βαρουφάκης MέΡΑ25: Έπεσα θύμα επίθεσης χάκερ – Όσο τους ενοχλούμε τόσο θα μας κάνουν τέτοια»

Γιάνης Βαρουφάκης MέΡΑ25: Έπεσα θύμα επίθεσης χάκερ – Όσο τους ενοχλούμε τόσο θα μας κάνουν τέτοια»
Γιάνης Βαρουφάκης MέΡΑ25: Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως οι ιστοσελίδες του κόμματος έπεσαν θύμα χάκερς σημειώνοντας πως οι θέσεις της παράταξης ενοχλούν.

Γιάνης Βαρουφάκης ΜέΡΑ25: Στην αποκάλυψη πως οι ιστότοποι του κόμματος όπου εκπροσωπεί, του ΜέΡΑ25 «έπεσαν» λόγω επίθεσης χάκερς προέβη το μεσημέρι της Δευτέρας ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης. Η είδηση ήρθε στο φως έπειτα από ανάρτηση του ίδιου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ίδιος σε tweet του, «ο server που σηκώνει τα Euroleaks καθώς και τις ιστοσελίδες DiEM25, MeRA25 (+ την προσωπική μου) έπεσαν θύμα επίθεσης. Όσο ενοχλούμε δυνάμεις σκοτεινές, τόσο που να κάνουν τέτοια, είμαστε ευτυχείς. Σύντομα οι σελίδες μας θα ανέβουν ξανά».

Η ανάρτηση του γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη

Πράγματι μετά από λίγη ώρα οι ιστοσελίδες του κόμματος επανήλθαν κανονικά σε λειτουργία, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να ανεβάζει νέα ανάρτηση ενημερώνοντας το κοινό του ΜέΡΑ25. O γραμματέας του κόμματος κατά καιρούς έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις για τις θέσεις του τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όσο και για το πως η κυβέρνηση χειρίζεται τα οικονομικά της χώρας.

Πρόσφατα του ασκήθηκε έντονη κριτική για το ταξίδι του στην Αίγινα, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές πως κανένας Έλληνας πολίτης δεν έχει δικαίωμα μετακίνησης από πόλη σε πόλη λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που βρίσκεται σε ισχύ εδώ και μερικές εβδομάδες λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού στη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments