Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [20/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [20/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [20/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [20/04/20].

Κριός

Έχετε έναν φίλο που πάντα κάνει αρνητικά σχόλια για τις επιλογές των ερωτικών σας συντρόφων; Μπορεί τελικά κάτι να ξέρει. Αντί να αγνοείτε όσα λέει, κάντε του περαιτέρω ερωτήσεις. Μπορεί να βρείτε κάποιο ψήγμα αλήθειας που θα σας βοηθήσει.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα για κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Αυτό είναι το καλό με το σύμπαν. Ποτέ δεν ξέρετε τι σας ετοιμάζει. Εσείς κάντε αυτό που σας αναλογεί, αναζητώντας νέες εμπειρίες και φροντίζοντας να είστε ανοιχτοί σε όλες τις δυνατότητες. Τα άστρα θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.

Δίδυμοι

Έχετε συγκεκριμένες απόψεις για κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Ίσως όμως εκείνο να λειτουργεί υπό εντελώς διαφορετικό σύνολο υποθέσεων. Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην γνωρίζει καν την ύπαρξή σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να φανερώσετε την παρουσία σας… Και στη συνέχεια πράξτε ανάλογα με την αντίδρασή του.

zodia-zevgari-couple-1200x801

Καρκίνος

Η περηφάνια και ο εγωισμός σας μπορεί να εμποδίζουν την πρόοδό σας. Για κάποιο λόγο που μόνο εσείς ξέρετε, δεν θέλετε να τραβάτε πάνω σας την προσοχή και να κάνετε ερωτήσεις. Προς το παρόν, αφήστε κατά μέρος αυτή την περιοριστική στάση. Να είστε ο εαυτός σας ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Λέων

Επιτέλους θάψατε βαθιά όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Δυστυχώς, κάποια στιγμή θα ξεπροβάλλουν και πάλι στην επιφάνεια. Είναι μάταιο να αντισταθείτε. Απλά αφήστε τον εαυτό σας να περάσει αυτή τη φάση. Αν προσπαθήσετε να αντισταθείτε, θα διαρκέσει περισσότερο.

Παρθένος

Οι άλλοι κρίνουν πάντα από την εξωτερική εμφάνιση αλλά εσείς δεν είστε έτσι. Στην πραγματικότητα, ξέρουν ότι είστε από τα άτομα που επιλέγουν τα ραντεβού τους ανάλογα με την προσωπικότητα ή το χιούμορ. Αυτή η συνήθειά σας παραξενεύει τους περισσότερους. Εσείς, όμως, ξέρετε τι θέλετε και αυτό είναι που έχει σημασία.

Ζυγός

Το να ισορροπήσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση, δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για εσάς. Αν μη τι άλλο, είστε υπέρ της χαλαρότητας. Αλλά ειδικά τώρα, καλά θα κάνετε να καταλαγιάσετε και να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Όσο πιο γρήγορα ανταποκριθείτε στις προθεσμίες σας, τόσο πιο γρήγορα θα περάσετε σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

Σκορπιός

Αναζητήστε τρόπους για να διεγείρετε το πνεύμα σας. Φυσικά είναι διασκεδαστικό να μιλάτε για κουτσομπολιά και celebrities – αλλά αισθάνεστε ότι έχετε ξεπεράσει αυτό το σημείο. Αυτό που σας ερεθίζει, είναι η ανοιχτή και απαιτητική ανταλλαγή ιδεών. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε κάποιον/α που να συμφωνεί μαζί σας.

Τοξότης

Σήμερα πάρτε ρίσκο, μόνο αν είστε πολύ σίγουροι για το αποτέλεσμα. Αν αυτό που ψάχνετε είναι μια χαλαρή κουβεντούλα, ξέρετε τι συνεπάγεται. Αλλά αν ανησυχείτε ότι η καρδιά σας θα ποδοπατηθεί, πάρτε τα πράγματα αργά και κάντε την έρευνά σας. Μην πέφτετε στα βαθιά, εκτός αν είστε σίγουροι για αυτό το άτομο. zodia-love-erotas-zevgari6-1200x800

Αιγόκερως

Μην συγκρατείστε όταν πρόκειται να μοιραστείτε τις τελευταίες και πιο τρελές σας ιδέες. Η ξεχωριστή σας στάση ζωής, σημαίνει ότι προσελκύετε άτομα που δεν ακολουθούν τα τετριμμένα. Και αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό για το υποψήφιο ερωτικό σας ταίρι.

Υδροχόος

Όλα αυτά τα ρομαντικά πράγματα, μπορεί να είναι κάπως περίπλοκα για εσάς. Και όσο προσπαθείτε να τα κατανοήσετε, τόσο πιο δυσνόητα σας φαίνονται. Δώστε στην καρδιά σας λίγο χρόνο για να ηρεμήσει και κάντε ένα διάλειμμα. Σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα πάρετε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να κάτσετε και να περιμένετε να πέσει ο έρωτας πάνω σας. Στην πραγματικότητα, ήρθε η ώρα να πάρετε τον έλεγχο και να αναλάβετε δράση. Αν μπορείτε να οραματιστείτε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, μοιραστείτε το με κάποιο άτομο. Ζητήστε την άποψή του και δείτε αν είστε στο σωστό δρόμο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments