Lifestyle

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Αναστασόπουλος

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Αναστασόπουλος
Σήμερα η κηδεία του ηθοποιού, τι έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σύμφωνα με αναρτήσεις του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα στο facebook σε ηλικία 89 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος και ο συνάδελφός του Χρήστος Αναστασόπουλος, ενώ σήμερα αναμένεται η κηδεία του Χρήστου Αναστασόπουλου και ο Σπύρος Μπιμπίλας τον αποχαιρετά με την παρακάτω ανάρτηση:

“Αποχαιρετάμε σήμερα τον καλό μας συνάδελφο Χρήστο Αναστασόπουλο, που έφυγε ξαφνικά από ανακοπή στις 18-4-20, από το κοιμητήριο Πετρούπολης στο εκκλησάκι του Αγίου Θωμά.Ο Χρήστος γεννήθηκε 3-1-41 τελείωσε την Σχολή του Κουν. Ανηψιος από μάνα του Μπουρνέλλη (τα πρώτα χρόνια κατοικούσε μέσα στο θέατρο καθώς το έφτιαχναν), δούλεψε σε περιοδείες στην επαρχία, συνεργάστηκε με την Λαμπέτη,τον Στέφανο Ληναιο, τον Καρακατσάνη στο θέατρο, την Δανδουλάκη στην τηλεόραση κ.α. και αργότερα ασχολήθηκε με την ραπτική. Άνοιξε δικό του ραφτάδικο και εντευκτήριο για ηθοποιούς στην στοά του θεάτρου Άλφα στην Πατησίων όπου και ραβόντουσαν πάρα πολλοί ηθοποιοί. Από τότε μόνιμο μέλος του ΤΑΣΕΗ και αθόρυβος ηθοποιός.. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει κ καλό του ταξίδι…”

Υπενθυμίζεται  ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε σε προηγούμενη του δημοσίευση σχετικά με το χαμό των δύο ηθοποιών:

«Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments