Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [21/04/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [21/04/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Τρίτη [21/04/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Τρίτη [21/04/20].

Κριός

Μετά από μια ιδιαίτερα γεμάτη μέρα, είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Όταν σας ρωτήσει τι θα θέλατε να κάνετε, ζητήστε του να σας κάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ. Στη συνέχεια, δείτε αγκαλιά την αγαπημένη σας ταινία.

Ταύρος

Αισθάνεστε απίστευτη ζωντάνια και ενεργητικότητα σήμερα. Έχετε όρεξη να φλερτάρετε με το ταίρι σας σαν να γνωριστήκατε τώρα. Μαγειρέψτε του κάτι ξεχωριστό. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα που θα σας οδηγήσει σε μια παθιασμένη νύχτα.

Δίδυμοι

Κάποιες αναποδιές στη δουλειά σας έχουν ρίξει τη διάθεση. Αφήστε το ταίρι σας να σας χαλαρώσει. Δειπνήστε παρέα και μοιραστείτε τα νέα και τις ανησυχίες σας. Όταν είστε μαζί αισθάνεστε όλα τα βάρη να φεύγουν από πάνω σας.

Καρκίνος

Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με το ταίρι σας. Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας. Πασχίστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει το ίδιο.

Λέων

Άλλο είναι να ακούτε τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας και άλλο να κάνετε κάτι για να τις ικανοποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι η ανταπόκρισή σας είναι το ίδιο καλή με τις προθέσεις σας.

Παρθένος

Η αφοσίωσή σας στην ευτυχία, σημαίνει ότι εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία. Όταν έρχονται δύσκολοι καιροί, εσείς οι δύο ενώνεστε σαν μια γροθιά και βγαίνετε πιο δυνατοί από πριν.

Ζυγός

Σήμερα ενώ ψάχνετε κάτι, πέφτετε πάνω σε ένα αντικείμενο που σας φέρνει μνήμες από το παρελθόν. Μην αφήνετε το παρελθόν να διαταράσσει το παρόν σας. Η σχέση με το ταίρι σας είναι πολύ σημαντική.

Σκορπιός

Αν συνήθως είστε αυτοί που συμπεριφέρεστε με παθητικό τρόπο στη σχέση σας, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Κάντε μια έκπληξη στο ταίρι σας κάνοντας κάτι έξω από τα συνηθισμένα κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορεί τελικά να σας αρέσει ο νέος ρόλος.

Τοξότης

Σήμερα δημιουργήστε για το ταίρι σας ένα CDμε αγαπημένα σας τραγούδια. Επιλέξτε αυτά που θυμίζουν τις πιο σημαντικές στιγμές της σχέσης σας συν κάποια που πιστεύετε ότι θα του αρέσουν. Κάθε φορά που θα το ακούει, θα σας σκέφτεται.

Αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι και θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ξεκινήστε με κάτι μικρό, όπως για παράδειγμα το χτένισμά σας. Περιμένετε λίγες μέρες μέχρι να προχωρήσετε σε κάτι πιο ριζοσπαστικό.

Υδροχόος

Παραδεχτείτε το. Κάποιες φορές βαριέστε να κάνετε κάτι που σας έχει ζητήσει το ταίρι σας. Αν πρόκειται για κάτι που θεωρεί σημαντικό, θα πρέπει να επιδείξετε περισσότερη πειθαρχία. Δεν γίνεται να κάνετε μόνο αυτά που ευχαριστούν εσάς.

Ιχθύες

Όλα σήμερα μοιάζουν ανέμελα και αβίαστα. Όλα τα κομμάτια του παζλ έχουν μπει στη θέση τους. Κάντε κάτι ξεχωριστό για το ταίρι σας απόψε για να του δείξετε πόσο χαρούμενοι είστε. Όταν είστε μαζί, όλα μοιάζουν καλύτερα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments