Πολιτική

Στέλιος Πέτσας voucher: Πρόκειται για μία αστοχία που εντοπίστηκε και διορθώθηκε

Στέλιος Πέτσας voucher: Πρόκειται για μία αστοχία που εντοπίστηκε και διορθώθηκε
Στέλιος Πέτσας voucher: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN δίνοντας εξήγηση για το λάθος που διαπιστώθηκε στο πρόγραμμα voucher των επιστημόνων.

Στέλιος Πέτσας voucher: Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN για την κατάργηση του προγράμματος οικονομικής στήριξης επιστημόνων με τηλεκατάρτιση, έπειτα από απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Ο Πρωθυπουργός έκρινε μετά από συζητήσεις ότι το περιεχόμενο του προγράμματος δεν ήταν ικανοποιητικό και αποφασίστηκε να καταργηθεί το πρόγραμμα της τηλεκατάρτισης, αλλά να συνεχιστεί η ενίσχυση των επιστημόνων” ανέφερε ο κ. Πέτσας. «Πρόκειται για μία αστοχία που εντοπίστηκε και διορθώθηκε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης» κατέληξε.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αναφέρθηκε και για την κατάσταση στο Πόρτο Χέλι και αν εκείνη επηρεάζει τον συνολικό σχεδιασμό περί άρσης των μέτρων και για τις δηλώσεις του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου, που τονίζει πως είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τον κίνδυνο εδώ και 20 ημέρες και καταγγέλλει πως αγνοήθηκε.

Η πρωτομαγιά θέλει προσοχή

O Στέλιος Πέτσας σε άλλη του τηλεοπτική παρουσία αναφέρθηκε στο τριήμερο της πρωτομαγιάς. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται προσοχή καθώς δεν πρέπει μέσα σε λίγες ημέρες να χαθούν οι κόποι που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα που διαρκεί η καραντίνα.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαταράξουμε όλα όσα κερδίσαμε με κόπο και θυσίες όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ας αρχίσουμε σιγά-σιγά να ανοίγουμε τομείς της οικονομικής δραστηριότητας και έχουμε καιρό μπροστά μας να επισκεφθούμε και τα χωριά μας που δεν επισκεφθήκαμε φέτος το Πάσχα. Δεν χρειάζεται να έχουμε μια απότομη διασπορά που θα μπορούσε να προέλθει σε πολλές περιοχές της χώρας, που έχουν ελάχιστα ή και μηδενικά κρούσματα, από μετακίνηση ανθρώπων από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, ή από άλλα αστικά κέντρα», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments