Πολιτισμός

San Diego Comic – Con 2020 κορωνοϊός: Ακυρώθηκε και επίσημα λόγω της πανδημίας

San Diego Comic – Con 2020 κορωνοϊός: Ακυρώθηκε και επίσημα λόγω της πανδημίας
San Diego Comic - Con 2020 κορωνοϊός: Το κορυφαίο συνέδριο κόμικ αναβλήθηκε επίσημα εξαιτίας της πανδημίες του κορωνοϊού.

San Diego Comic – Con 2020 κορωνοϊός: Το ετήσιο mega-event της ποπ κουλτούρας και ψυχαγωγίας στο Σαν Ντιέγκο, που είχε προγραμματιστεί για τις 23-26 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Είναι η πρώτη φορά που η διοργάνωση ακυρώνεται στην 50χρονη ιστορία της. «Για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του San Diego Comic Convention (SDCC), οι διοργανωτές πίσω από την ετήσια γιορτή της ποπ κουλτούρας, ανακοίνωσαν σήμερα με βαθιά λύπη ότι δεν θα υπάρξει Comic Con το 2020» ανέφερε σε ανακοίνωση η διοργανώτρια μη κερδοσκοπική εταιρεία δημόσιας ωφέλειας της Καλιφόρνια.

«Η εκδήλωση θα επιστρέψει στο Συνεδριακό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο από τις 22 έως τις 25 Ιουλίου 2021. Αναγνωρίζοντας ότι αμέτρητοι συμμετέχοντες αποταμιεύουν και προγραμματίζουν για το πρόγραμμά του κάθε χρόνο και πόσοι πολλοί εκθέτες και εταίροι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις εκδηλώσεις του για την επιβίωσή τους, οι αξιωματούχοι ήλπιζαν να καθυστερήσουν αυτήν την απόφαση, αναμένοντας ότι οι ανησυχίες για την Covid-19 μπορεί να υποχωρούσαν μέχρι το καλοκαίρι» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

San Diego Comic – Con: Το ιστορικότερο συνέδριο κόμικ

Το San Diego Comic-Con International (όπως φαίνεται στο σήμα του) ή Comic-Con International: San Diego (όπως δίνεται στην ιστοσελίδα), γνωστό κυρίως ως Comic-Con ή San Diego Comic-Con, είναι ετήσια διοργάνωση αφιερωμένη στα κόμικς και τη μαζική κουλτούρα που διεξάγεται με πρωτοβουλία της Golden State Comic Book Convention, και από το 1970, της San Diego Comic Book Convention καθώς και από κατοίκους του Σαν Ντιέγκο. Παραδοσιακά, διεξάγεται 4 μέρες (Πέμπτη-Σάββατο) στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments