Ελλάδα

Αγνώριστος ο Βασίλης Κικίλιας – Δείτε πως έγινε

Αγνώριστος ο Βασίλης Κικίλιας – Δείτε πως έγινε
Είναι αλήθεια πως ποτέ ξανά δεν είχαμε δει έτσι τον υπουργό Υγείας.

Αγνώριστος έχει γίνει  ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος στην σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη στο υπουργείο εμφανίστηκε με φουντωτό σγουρό μαλλί, κάτι που προκάλεσε εντύπωση σε όσους τον είδαν αφού όλοι έχουν συνηθίσει τον υπουργό με κοντοκουρεμένο μαλλί. Αυτό που αποδεικνύεται από το λουκ του υπουργού είναι ότι τηρεί πιστά τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους.

Ενώ όπως και εκατομμμύρια άλλοι Έλληνες και κυρίως Ελληνίδες περιμένουν πως και πως την άρση των μέτρων και το άνοιγμα των κομμωτηρίων και κουρείων ώστε να καλλωπιστούν. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που βάζουν μέλη της οικογένειά τους να τους περιποιηθούν όπως είχε κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας τον οποίο είχε κουρέψει η σύζυγός του.

Ωστόσο η εικόνα του Βασίλη Κικίλια όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε την προσοχή αρκετών χρηστών του twitter οι οποίοι τον συνέκριναν είτε με τον γνωστό “Μπίλια” από την ελληνική ταινία Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα, είτε με τον Τερλέγκα είτε ακόμη και με τον “Ιππότη της Ασφάλτου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments