Ελλάδα

Τέλος το sms sτο 13033

Τέλος το sms sτο 13033
Όλα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωσή του. Πότε θα σταματήσει η αποστολή μηνύματος στο 13033 για άδεια μετακίνησης.

Παρελθόν θα αποτελεί σε λίγες ημέρες το μήνυμα στο 13033 για άδεια μετακίνησης που ισχύει σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα για κάθε μας μετακίνηση. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, πρόθεση της κυβέρνησης με την σταδιακή άρση των μέτρων που θα ανακοινωθούν στις 4 Μαίου είναι να καταργηθεί η υποχρέωση της αποστολής sms στο 13033 και των βεβαιώσεων από το forma.gov.gr. 

Μέχρι τις 4 Μαΐου παρατείνονται τα μέτρα

Ειδικότερα, ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων που ισχύουν σήμερα για την προστασία κατά του κορωνοϊού μέχρι τις 4 Μαΐου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο κ. Πέτσας ξεκίνησε την ενημέρωση με αναφορά στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και την σε εξέλιξη συνεδρίαση του ΕΛΚ στην οποία μετέχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι ηγέτες καλούνται να συζητήσουν την εξεύρεση των κατάλληλων λύσεων στα κοινά προβλήματα που γεννά για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη της η πανδημία του κορωνοϊού. Ένα από τα βασικά ζητήματα στη σημερινή ημερήσια διάταξη είναι η δημιουργία Ταμείου Ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας με την αξιοποίηση καινοτόμων χρηματοοικονομικών εργαλείων.

Οι θέσεις της χώρας μας είναι γνωστές», τόνισε ο κ. Πέτσας. Εξήγησε ότι οι θέσεις αυτές αναπτύχθηκαν έγκαιρα από τον πρωθυπουργό στην κοινή επιστολή με άλλους 8 Ευρωπαίους ηγέτες προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Η πρώτη που αποτελεί και ακρογωνιαίο λίθο του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι η θέση αρχής ότι «τα κοινά προβλήματα απαιτούν κοινές λύσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments